23/04/2024

Γιώργος Μπατζάκας: Είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος για το Gods of War

Τον Σπύρο Τσικούδη συναντά στο Gods of War o Γιώργος Μπατζάκας που προέρχεται από την δυναμική σχολή του Royal Academy.


Ο μαχητής του Αχιλλέα Μογκαντάμ δηλώνει πανέτοιμος για την…αρένα του Θεού στις 24 Μαρτίου, ενώ ευελπιστεί να πάρει ευκαιρίες και για αγώνες στο εξωτερικό.

«Ειμαι πολύ καλά προετοιμασμένος και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.H αλλαγή αντίπαλου δεν άλλαξε τα σχέδια μου και ο λόγος που αγωνίζομαι στο Gods Of War είναι να προσφέρω θέαμα και φυσικά σκέφτομαι μόνο τη νίκη», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ χαρακτηρίζει το Gods of War την μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα.

«Το Gods Of War είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση στην Ελλάδα και χαίρομαι που αγωνίζομαι σε αυτήν. Πιστεύω πως θα εκπροσωπήσω άξια την σχολή μου , όπως και την γαλανόλευκη σε ρινγκ του εξωτερικού και αυτό θα το αποδείξω».

Τέλος τονίζει τα συστατικά που θα τον φτάσουν στην κορυφή.

 «Δεν θα μπορούσα να πω πως προτιμώ να μάχομαι με εγχώριους αθλητές καθότι έχω αγωνιστεί και με ξένους. Φυσικά στόχος μου είναι να αγωνιστώ με οποιονδήποτε αντίπαλο στο εξωτερικό, αλλά το να φτάσεις στην κορυφή απαιτεί σκληρή δουλειά, πειθαρχία και επιμονή.

Θα συνεχίσω με αυτά τα όπλα να κυνηγώ τα όνειρά μου για να φθάσω ψηλά, πάντα με την καθοδήγηση του δασκάλου μου Αχιλλέα Μογκαντάμ, εκμεταλλευόμενος την μεγάλη του εμπειρία».