20/04/2024

Γιώργος Θεολόγης: Πειθαρχία και σεβασμός στη σχολή μου

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Την πειθαρχία και τον σεβασμό μέσα από τον αθλητισμό θέλει να διδάξει στην σχολή του ο Γιώργος Θεολόγης, που έχει τον δικό του χώρο στο Σχηματάρι, ονόματι «Μονομάχους Σχηματαρίου».

« Ο στόχος της σχολής μου είναι πρώτα απ’ όλα οι μαθητές να μάθουν από τον αθλητισμό, την πειθαρχία και τον σεβασμό. Διδάσκω Kickboxing σε όλα τα στυλ. Θέλω να μάθουν να προσέχουν την διατροφή και να τρώνε σωστά. Να αποκτήσουν τον αυτοέλεγχο και την ταπεινοφροσύνη. Να μπορούν μέσα από τα εφόδια της πολεμικής τέχνης, να είναι σκληραγωγημένοι στην ζωή τους. Έχω αρκετούς αθλητές που συμμετέχουν σε διασυλλογικά και Πανελλήνια. Δύο αθλητές μου αγωνίστηκαν στο Gladiators της Χαλκίδας», μας τόνισε αρχικά ο δάσκαλος που καταλήγοντας μίλησε για τους αθλητές που ξεχωρίζει.

« Στην Ελλάδα ξεχωρίζω τον πολύ φορμαρισμένο Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου. Έχει ανεβάσει πολύ τον πήχη και μπορεί να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Η Μαρία Πανταζή που είναι μακράν η καλύτερη αθλήτρια στο Kickboxing με παγκόσμιους τίτλους. Τέλος θα αναφερθώ και στον αθλητή που πιστεύω, κατά την ταπεινή μου άποψη, μπορεί να παίξει με οποιονδήποτε. Ο Μελέτης Κακουμπάβας μετά από έναν μεγάλο αγώνα που έδωσε στο Enfusion κατέκτησε την ζώνη. Μπορεί να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε ευκαιρία του παρουσιαστεί και να αγωνιστεί σε μεγάλες διοργανώσεις παγκοσμίως.