26/04/2024

Γιώργος Γιαννακίδης: Θέλω να γίνω σαν τον Φλοριάν Μάρκου

Μία σπουδαία εκτός συνόρων νίκη πέτυχε ο αθλητής του Armagos Team Γιώργος Γιαννακίδης, που όντας πολύ ανώτερος από τον Abdellah Nemjy, έφυγε με την επιτυχία στις βαλίτσες από την Ελβετία.


Ο Γιαννακίδης είναι μόλις 18 χρονών και αγωνίζεται στην κατηγορία των 67 κιλών στο στυλ του kickboxing. Με ένα νοκ ντάουν στο τέλος του πρώτου γύρου επέβαλλε τον ρυθμό του και πήρε μία σπουδαία νίκη.

Έχει στο ενεργητικό του 20 αγώνες και ευελπιστεί να φτάσει ψηλά, βαδίζοντας στα χνάρια του αθλητή που θαυμάζει, του Φλοριάν Μάρκου.

 

«Στόχος είναι να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ στο άθλημα και να κάνω τον κόσμο να με θυμάται ως έναν πολύ καλό παίκτη στο kickboxing. O συναθλητής που θαυμάζω είναι ο Φλοριάν Μάρκου.

Πολύ δυνατός, ταχύς και εκρηκτικός. Τα έχει όλα και είναι ο καλύτερος. Θέλω να γίνω σαν τον Μάρκου. Ο κόσμος να περιμένει πολλά από μένα, γιατί είμαι στην καλύτερη κατάσταση και έχω αρχίσει να ανεβαίνω. Έχω ακόμα πολλά να δείξω». 

Τέλος ο νεαρός kickboxer αποθέωσε την ομάδα του Armagos που είναι δίπλα του σε κάθε μάχη.

«Eίμαι πολύ τυχερός που ανήκω στο Armagos team, θεωρώ ότι είναι από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Κάθε μέρα βάζω γάντια με τους καλύτερους και έχω επίσης τους καλύτερους προπονητής να με στηρίζουν σε κάθε δυσκολία. Θα έχω το κεφάλι χαμηλά και θα είμαι αφοσιωμένος σε αυτό που κάνω για να γίνω καλύτερος». 

*Το γυμναστήριο ΑΡΜΑΓΟΣ ιδρύθηκε το 1998 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ιδιοκτήτες του είναι τα αδέρφια Νίκος – Κώστας – Γιώργος – Μανώλης.

Από το 2010 ξεκίνησε η δραστηριοποίησή και στο χώρο των Μικτών Πολεμικών Τεχνών (MMA) που έχει ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.