29/03/2024

Για τίτλο κόντρα σε Τσέχα η Γκρούεβα στο Gods of War!

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η διοίκηση του Gods of War με την οποία δημοσιοποιεί τη μάχη της Τίτα Γκρούεβα στο event της 24ης Ιανουαρίου στο «ΔΑΪΣ». Η έμπειρη kickboxer μετά την επιτυχία της σε δεκάγυρο αγώνα επί γερμανικού εδάφους θα παίξει σε ματς πέντε γύρων μπροστά στο ελληνικό κοινό, ξανά για τίτλο:

«Η Τίτα Γκρούεβα για Παγκόσμιο τίτλο στο GOW 7

Μετά από την κατάκτηση του Παγκόσμιου Τίτλου WKU στη Γερμανία σε αγώνα 10 γύρων και απέναντι σε μία πολύ σκληρή αθλήτρια, η Τίτα Γκρούεβα (αθλήτρια του Zen Fighting Club και του Στέλιου Πολίτη) επανέρχεται στα ελληνικά ρινγκ , ξανά για διεκδίκηση Παγκοσμίου Τίτλου . Μετά από τους παγκόσμιους τίτλους που κατέχει στα 55 και στα 57,5 kg , αυτή τη φορά ανοίγει άλλη μία κατηγορία παγκοσμίου τίτλου στα 52,6 kg , στο στυλ του Κ-1 σε έναν αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών . Αντιπαλός της η Τσέχα Michaela Kerlehova , πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήτρια της WAKO, σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες, αυτή της Τσεχίας. Η Κerlehova , η οποία έρχεται με 47 επαγγελματικούς αγώνες έχει και πυγμαχικό backround , ενώ είναι μία δυνατή και επιβλητική αθλήτρια .

Να θυμίσουμε πως η τελευταία φορά που διεκδικήθηκε παγκόσμιος τίτλος της WKU , ήταν από το Μιχάλη Ζαμπίδη στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου η απονομή έγινε από το Στέλιο Πολίτη και τον πρόεδρο της WKU κο Κλάους Νονεμάχερ .

Μέσα στα πλαίσια της προετοιμασίας της θα πετάξει αύριο Παρασκευή με τον προπονητή της Στέλιο Πολίτη για την Κολωνία , όπου θα παραμείνουν μέχρι και την Κυριακή. Προορισμός η δυνατή σχολή του Frank Filder (προπονητής kick boxing της εθνικής ομάδας της Γερμανίας) με πολλές και έμπειρες αθλήτρες , με σκοπό να βοηθήσουν την Τίτα στα σπάρινγκ καθώς τα ελληνικά δεδομένα δεν μπορούν πια να καλύψουν τις ανάγκες της .

Ο αγώνας αυτός θα είναι το main event της TOP TEN Main Card και αποδεικνύει πως με τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει , οι γυναίκες στο χώρο του kick boxing έχουν φτάσει να ανταγωνίζονται επάξια τους άνδρες του χώρου και να προσφέρουν εξίσου υψηλό θέαμα .

Σας περιμένουμε όλους στο ΔΑΪΣ στις 24 Ιανουαρίου 2016 , ώστε να εμψυχώσουμε την ελληνίδα πρωταθλήτρια και να πανηγυρίσουμε άλλη μία κατάκτηση παγκοσμίου τίτλου που φέρνει το ελληνικό γυναικείο kick boxing στην κορυφή των διεθνών rankings .

Με εκτίμηση

η ομάδα του Gods of War»