29/03/2024

Γιατί δεν καλούν γυναίκες στα event;

Eντύπωση προκαλεί πως παρά τα πολλά event που θα γίνουν τον χειμώνα πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, οι promoters αποφεύγουν να καλέσουν γυναίκες στις διοργανώσεις τους. Από εκεί που φτάσαμε να έχουμε γυναίκες σε main event διοργάνωσης (βλέπε Scorpion) ως δια μαγείας η συμμετοχή τους μειώθηκε έως εξαφανίστηκε! Υπάρχουν κάποιες «φωνές» που λένε πως δεν προσφέρουν θέαμα κτλ.

Κι όμως υπάρχουν αθλήτριες με μεγάλη ποιότητα που δεν δύναται να μένουν εκτός και θα μπορούσαν να προσφέρουν θέαμα. Αθλήτριες όπως η Γκρουέβα(παίζει στο GOW), η Μαστρογιάννη, η Καραγεωργίου θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν κι όχι στα pre- games αλλά στην main card. Στην πυγμαχία η Σεμερτζόγλου και η Αθανασοπούλου. Δεν πρέπει  να ξεχνάμε ελπιδοφόρες αθλήτριες όπως η Χάρις Στελλίου(παίζει στο GOW), η Ρούλα Καζάνη, η Δανάη Φινέ, που μπορούν κι αυτές να σταθούν σε πολύ καλό επίπεδο.

Eπίσης πολύ ενδιαφέρον θα ήταν κι ένα τουρνουά αντίστοιχο της οκτάδας του Kimbo και στις γυναίκες, με την νικήτρια να τα παίρνει όλα και ενδιαφέρον θα έχει η τετράδα στις ΜΜΑ του GFC που θα βρίσκονται αθλήτριες όπως η Δημητρούλα και η Καμενίτσα.  Reality τύπου Enfusion ή TUF και την νικήτρια επίσης να παίρνει ένα καλό έπαθλο και το οποίο θα μπορούσε να προβάλει κάποια μαχητική σελίδα ή κάποιο ιντερνετικό κανάλι, δεν θα ήταν κακή ιδέα. Οι καλές ιδέες φέρνουν θέαμα και  έσοδα.