16/04/2024

Γιάννης Στοφορίδης: Έβαλε χρυσή υπογραφή σε συμβόλαιο του ONE Championship!

Στο λαμπερό ρόστερ του ONE Championship βρίσκεται ο Γιάννης Στοφορίδης.

Βόμβα!

Ο Γιάννης Στοφορίδης έγινε ο πρώτος Έλληνας που αγωνίστηκε στο GLORY και τώρα θα είναι ο ενεργός Έλληνας που θα παίξει στο ONE Championship.

H ασιατική διοργάνωση είναι μία από τις κορυφαίες του πλανήτη, ίσως και πάνω από το BELLATOR, αγγίζοντας την αίγλη του UFC σε μία γιγάντια αγορά όπως αυτή της Ασίας.

Τα σόου του ONE Championship περιέχουν αναμετρήσεις ΜΜΑ και Kickboxing σε κλουβί. Τα event συγκεντρώνουν τεράστια τηλεθέαση όπως και κόσμο στα γήπεδα όπου διοργανώνονται.

Βοηθάει φυσικά και το λαμπερό ρόστερ του ONE Championship στο οποίο θα συμπεριληφθεί και ο Έλληνας πρωταθλητής του Παναγιώτη Καρανικολή. Κορυφαία ονόματα που βρίσκονται ή έχουν αναμετρηθεί στην προαναφερθείσα διοργάνωση είναι οι:

Demetrious Johnson, Eddie Alvarez, Adriano Moraes, Christian Lee, Nieky Holzken, Andy Souwer Angela Lee, Aung La N Sang, Eduard Folayang, Giorgio Petrosyan, Roman Kryklia, Rodtang Jitmuangnon, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, Ismael Londt, Regian Eersel, Yodsanklai Fairtex, Kevin Belingon, Bibiano Fernandes, Roger Gracie, Brandon Vera, Shinya Aoki, Xiong Jingnan, Vitor Belfort, Alain Ngalani, Ilias Ennahachi.