25/04/2024

Γιάννης Παπαϊωάννου: Δύσκολη τετράδα στο Adrenaline, θέλω να την κατακτήσω

Στην τετράδα του Adrenaline Explosion θα αγωνιστεί ο Γιάννης Παπαϊωάννου στις 27 Οκτωβρίου. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά με αξιόλογους αθλητές. Αναλυτικά  η συνέντευξη στο σάιτ της διοργάνωσης. 


Ποια είναι η σημαντικότερη στιγμή στην καριέρα σου;

«Η κάθε στιγμή στην καριέρα μου είναι ξεχωριστή για μένα. Κάθε μάχη, κάθε αγώνας είναι κάτι  ξεχωριστό πάντα με αδρεναλίνη, με αγωνία, πάθος και ψυχή. Με ενδιαφέρει πάντα να παίζω δύσκολους αγώνες με δύσκολους αντιπάλους και κάθε καινούργιος αγώνας είναι για μένα κάτι πολύ σημαντικό, μια καινούργια εμπειρία, μια καινούργια μάχη και ένας ακόμα αντίπαλος».

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία, μέχρι τώρα;

«Καλώς ή κακώς σε αυτό το άθλημα οι δυσκολίες είναι πολλές όταν οι στόχοι σου είναι υψηλοί. Από τις δυσκολίες μαθαίνεις και γίνεσαι ακόμα καλύτερος και δυνατός όπως από ένα knockout, έναν τραυματισμό, αλλά είμαι πάντα μαχητής και οι μαχητές ξεπερνάν τις δυσκολίες και τα εμπόδια».

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

«Θέλω να παίζω αγώνες, θέλω να μάχομαι για την ομάδα μου, για την σημαία μου και πάνω από όλα για μένα. Το όνειρο μου είναι να παίξω στα μεγαλύτερα σαλόνια του εξωτερικού αλλά πάντα με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Δεν βιάζομαι όμως, προτάσεις υπάρχουν και θα έρθουν ακόμα πολλές σύντομα».

 Ποιες είναι οι προσδοκίες σου από την διοργάνωση και τι περιμένεις να καταφέρεις μέσα από αυτήν;

«Σε αυτούς τους αγώνες το μόνο στόχο που έχω και τον μόνο που θέλω να καταφέρω είναι να κερδίσω τον τίτλο, να πάρω την ζώνη και να επικρατήσω στην τετράδα.

Χαίρομαι όμως που έχω απέναντι μου δύσκολους αντιπάλους στην τετράδα γιατί θα έχει πολλή αδρεναλίνη και φυσικά πολύ ξύλο. Καλή επιτυχία στους αντιπάλους μου.Θα τα πούμε στις 27 του μηνός, η βραδιά θα είναι σίγουρα αξέχαστη».