26/04/2024

Γιάννης Μπούκης: Στις 12 Δεκεμβρίου για παγκόσμιο τίτλο στο Παρίσι

Εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι ανακοινώθηκε για τον Γιάννη Μπούκη στις 12 Δεκεμβρίου στο Παρίσι. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες.

Ανακοινώθηκε το επόμενο παιχνίδι του Γιάννη Μπούκη. Ο έμπειρος kickboxer θα παίξει για παγκόσμιο τίτλο της ISKA με τον Karim Ghajji στο Παρίσι στις 12 Δεκεμβρίου.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στο Παρίσι, λοιπόν, ανακοινώνεται επίσημα ένας από τους σημαντικότερους αγώνες για το ελληνικό Kickboxing όπως έχουμε προϊδεάσει στις 12 Δεκεμβρίου.

Παγκόσμιος τίτλος της ISKA με τον θρύλο Γαλλομαροκινό, Karim Ghajji απέναντι στο δικό μας Έλληνα, Γιάννη Μπούκη.

Οι δύο αθλητές έχουν αγωνιστεί main event στο Bellator και θα λύσουν τις διαφορές τους σε πέντε γύρους των τριών λεπτών στην κατηγορία των 77kg του Ghajji που κάνει διεκδίκηση του παγκόσμιου τίτλου του απέναντι στον αθλητή μας.

Ο Ghajji έχει 12 παγκόσμιους τίτλους ISKA στην κατοχή του ενώ είναι και πρωταθλητής Bellator. Ο Γιάννης αθλητής της ομάδας μου του ZEN FIGHTING CLUB, πλέον, αποτελεί έναν μαχητή παγκοσμίου κλάσης με τέσσερις παγκόσμιους τίτλους WKU και δύο WLF σε έναν αγώνα που έχουμε κλείσει από το καλοκαίρι και που θα διεξαχθεί στο περίφημο Cirque Phenix στο Παρίσι. Καλή επιτυχία. Είμαστε στα μεγαλύτερα παγκόσμια ρίνγκ«.