28/03/2024

Γιάννης Μπούκης: «Πάω ψυχωμένος στο Spartan’s Night 2»

Ο «Champ» νίκησε στο main event του Gods of War – WLF, πρόσθεσε κι άλλους τίτλους στη συλλογή του, ωστόσο δεν προτίμησε την ξεκούραση. Αντιθέτως, βάζει νέο, δυνατό ματς στο Spartan’s Night 2 στις 13 Απριλίου.


Λίγο πριν από το πρώτο καμπανάκι στη Ζωφριά, το Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Μπούκη για να μάθει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και της ψυχολογίας του μαχητή που θα σταθεί απέναντι στον σκληροτράχηλο Mohamed Elawil από το Mike’s Gym.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ -ξανά- τόσο σύντομα μάλιστα στην Αθήνα. Το κάνω για τον κόσμο που με στηρίζει και είναι δίπλα μου σε όλους τους αγώνες , έστω κι οι επιλογές για το εξωτερικό είναι περισσότερες. Μπαίνω στο ρινγκ για τους φαν και θα χαρώ να τους έχω δίπλα μου στη σκληρή μάχη της Ζωφριάς στις 13 Απριλίου» είπε αρχικά ο Γιάννης Μπούκης και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει στα σκαριά μεγάλο ματς εκτός συνόρων:

«Μετά το Spartan’s Night 2, ακολουθεί κάτι δυνατό που έχει κανονίσει ο δάσκαλός μου, Στέλιος Πολίτης για εξωτερικό και θα είναι μια από τις πιο δυνατές προκλήσεις της καριέρας μου!»

Όσον αφορά στη γενική εικόνα της κάρτας του Spartan’s Night 2, ο Γιάννης Μπούκης αποθέωσε το δίδυμο, Μπάμπη Παπαδόπουλου – Γιώργου Χαλκίδη: «Η κάρτα του Spartan’s Night  2 είναι μια εξαιρετική δουλειά από τους δασκάλους Μπάμπη Παπαδόπουλο και Γιώργο Χαλκίδη. Δίνουν την ευκαιρία στον κόσμο να παρακολουθήσει μερικούς από τους πιο φορμαρισμένους μαχητές της χώρας μας» σημείωσε ο «Champ».

Στη συνέχεια, ο Μπούκης δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμά του στον κόσμο ενόψει των μεγάλων μαχών στις 13 Απριλίου, στο Spartan’s Night 2: «Ο κόσμος να περιμένει έναν ψυχωμένο, Γιάννη Μπούκη το βράδυ του Σαββάτου. Θα δώσω όλη του την ψυχή για τη νίκη απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο, the champ is here!»

M.N.

Photo Credits: TAFFPICTURES