26/04/2024

Γιάννης Μπούκης: «Δεν χαμπαριάζω από αναφορές και ίντριγκες για το όνομα μου»

O Μπούκης μοιάζει θηρίο στο κλουβί μία εβδομάδα πριν την μάχη του με τον Πορτογάλο πρωταθλητή Sandro Guerreiro

Come back μετά από έναν χρόνο απουσίας κάνει ο Γιάννης Μπούκης στο ερχόμενο Gods of War καθώς μαζί με τον Sandro Guerreiro θα συνθέσουν το νέο main event της διοργάνωσης.

Ο δυναμικός μαχητής του Zen Fighting Club με τις σπουδαίες μάχες εκτός συνόρων μίλησε στο Fightsports.gr για την επιστροφή του, την εγχώρια μαχητική πιάτσα, ενώ έστειλε το μήνυμα του στους Έλληνες φανς.

Αρχικά ο Μπούκης αναφέρθηκε στην αγωνιστική και πνευματική κατάσταση την οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο.

«Την προετοιμασία μου αυτή τη δούλεψα αρκετό καιρό. Ξεκίνησα σταδιακά το καλοκαίρι να επανέρχομαι στις προπονήσεις μου και τους τελευταίους δύο μήνες προπονούμαι εντατικά για να κάνω την επάνοδο μου στο ρινγκ του GOW που αδιαμφισβήτητα είναι η κορυφαία διοργάνωση , σε αυτή αναδείχτηκα .

Έχω στερηθεί πολλά και πιο πολύ αυτό που αγαπάω περισσότερο και δεν είναι άλλο από τους αγώνες. Οπότε σωματικά και πνευματικά είμαι πανέτοιμος για αυτόν τον αγώνα», αναφέρει στα πρώτα του λόγια ενώ υπόσχεται πως μία νέα εποχή ξεκινά για εκείνον.

«Θέλω να πιστεύω ότι ξεκινάει μία νέα εποχή μετά Covid για μένα αλλά και για άλλους αθλητές όσον αφορά τους αγώνες. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα συνεχίσετε να με βλέπετε να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο.

Ήδη είχα με το δάσκαλο μου προτάσεις για αγώνες κορυφαίου επιπέδου ωστόσο θέλω να είμαι έτοιμος και να βάλω παιχνίδια. Το υψηλό επίπεδο θέλει δουλειά και μόνο αν έχεις παίξει Α’ Class, το καταλαβαίνεις», τονίζει ο Μπούκης που δηλώνει ανοιχτός να παίξει με όποιον αγωνίζεται στην κατηγορία των 70 κιλών.

«Το θέμα με τα εγχώρια ντέρμπι δεν με απασχολεί, τα βλέπω και αυτά σαν έναν αγώνα που θα μου προσφέρει κάτι . Θα έπαιζα με οποιονδήποτε περπατάει στα 70 κιλά.

Δεν χαμπαριάζω από αναφορές και ίντριγκες στο όνομά μου, μήπως καταφέρουν να ακουστούν κάποιοι και λίγο, είμαστε επαγγελματίες», υπογραμμίζει ενώ καταλήγει με ένα μήνυμα στους Έλληνες φανς ενόψει της αναμέτρησης του στις 4 Δεκεμβρίου.

«Χαίρομαι πολύ που η επιστροφή μου γίνεται στην Ελλάδα μετά από τόσο καιρό και θέλω να πω σε όλο τον κόσμο που θα έρθει να με παρακολουθήσει πως μου έχουν λείψει και πώς θα δώσω ένα αξέχαστο σόου εκείνο το βράδυ.

Οπότε μη λείψει κανείς για να φωνάξουμε το γνωστό μου μότο: The champ is here».

Διαβάστε περισσότερα:

Οι Nurmagomedov κατέκτησαν και το Bellator

Fedor Emelianenko: Αυτός είναι ο τελευταίος του αντίπαλος, η μέρα του last dance

Διαλύθηκε η φιλία McGregor – Lobov: Ο Ρώσος του έκανε μήνυση και του ζητάει εκατομμύρια