20/04/2024

Γιάννης Μπούκης: «Δεν αφήνω πια περιθώρια, πάμε για νοκ – άουτ»

Ο maineventer του Gods of War – WLF της Κυριακής είναι ο Γιάννης Μπούκης και το Fightsports μίλησε με τον κορυφαίο talker της ελληνικής μαχητικής σκηνής, μόλις μερικές ώρες πριν από τη μάχη.


Ο άνετος «The Champ» δεν αρνήθηκε ν’ απαντήσει σε καμία από τις ερωτήσεις μας, προτάσσοντας πάντα τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο:

Επιστροφή στην Ελλάδα για αγώνα τίτλου. Θέλουμε νοκ – άουτ, θα το δούμε;

«Χαίρομαι που επιστρέφω στη μεγαλύτερη διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα ως main event για δύο Intercontinental τίτλους και πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι της WLF και της ISKA.

Θα είναι σίγουρα ένα δυνατό ματς για γερά νεύρα και θέλω το νοκ –  άουτ που θα είναι το κερασάκι στην τούρτα. Ο αντίπαλος μου είναι σκληροτράχηλος και νούμερο ένα στα ranking του WLF, αλλά έρχομαι φορτσάτος από τον τελευταίο μου αγώνα που αδικήθηκα με άσχημο τρόπο, όποτε θέλω να μην αφήνω περιθώρια πια για το αποτέλεσμα».

Πιστεύεις ότι αυτή η κάρτα είναι η καλύτερη που έχει γίνει στο Gods of War;

«Η κάρτα που κατάφερε και έφτιαξε ο δάσκαλος μου, Στέλιος Πολίτης δεν είναι απλά η καλύτερη που έχει γίνει στο Gods of War, αλλά η καλύτερη που έχει γίνει επί ελληνικού εδάφους από ελληνικό promotion.

Πιστεύω όποιος χάσει τη βραδιά θα το μετανιώνει γιατί όλοι οι αγώνες, κάλλιστα θα μπορούσαν να είναι main event σε οποιαδήποτε διοργάνωση. Όλες οι μάχες είναι ‘φωτιά’, παρέλαση αστέρων τόσο στο kickboxing όσο και στην επαγγελματική πυγμαχία«.

Πέρυσι είχες κάτι μία ιδιαίτερη εμφάνιση στη ζύγιση. Φέτος, έχεις ετοιμάσει κάτι ανάλογο;

«Οσο η επικαιρότητα με τροφοδοτεί με ιδέες, τόσο θα κάνω το show μου σε κάθε διοργάνωση. Κάποιες πιο πρωτότυπες εμφανίσεις και κάποιες πιο χαλαρές, αλλά σίγουρα όλες ξεχωριστές. Θα σας περιμένω στη ζύγιση για να μοιραστούμε αυτό το γεγονός«.

Με Έλληνα πότε θα σε δούμε να μοιράζεσαι το ρινγκ;

«Η στρατηγική που έχουμε χτίσει με τον δάσκαλό μου είναι μια τεράστια καριέρα στο εξωτερικό.

Αγωνίζομαι σε κορυφαίες διοργανώσεις ανά τον κόσμο ως main event για παράδειγμα σε Bellator και WLF και ως main event στο Gods of War με παίκτες όπως ο Raymond Daniels, o Dong Wenfei, o Li Zikai και ο Yodwicha.

Δύσκολα θα το αλλάξω για να κάνω ένα πισωγύρισμα και να αγωνιστώ με έναν Έλληνα αθλητή.

Όχι ότι υποτιμώ κάποιον Έλληνα, αλλά η προτεραιότητα μου με τον δάσκαλό μου Στέλιο Πολίτη είναι να ανέβουμε στην κορυφή του κόσμου και όχι της Ελλάδας».

Το μήνυμά σου στους φαν, που πάντα έχεις κάτι ξεχωριστό να τους πεις.

«Μην λείψει κανείς γιατί στις 24 Μαρτίου γράφουμε ιστορία σε κάθε έναν ξεχωριστό αγώνα και στην πυγμαχία και στο kickboxing.

Όλοι οι αθλητές χρειάζονται τη στήριξη σε ένα γεγονός που δεν έχει προηγούμενο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα ευχαριστηθούν θέαμα, ένταση, αδρεναλίνη και ανεπανάληπτες στιγμές! Όσο για τον δικό μου αγώνα εγγυώμαι ένα Γιάννη πιο ώριμο και πιο ανεβασμένο από κάθε άλλη φορά. The Champ is Here. Let’s Get Ready to Rumble«.

M.N.