16/04/2024

Γιάννης «Βrutal» Φεζουλαϊ vs Ηλίας Εχταζιλ στο Top Fighters Night 3

Μια κορυφαία αναμέτρηση, που ανεβάζει τα δεδομένα των αγώνων kickboxing στο νησί της Κρήτης, προστέθηκε στην κάρτα του Top Fighters Night 3, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο η ομάδα του promoter του event, Ιγνάτιου Τραβαγιάκη.


Ο Γιάννης «Brutal» Φεζουλάι, ο κορυφαίος fighter του Fight Club Galatsi και της Theofanous Elite Team, με προπονητή τον Ιωάννη Θεοφάνους, θα αγωνιστεί «εκτός έδρας» κόντρα στον σπουδαίο Κρητικό μαχητή Ηλία Εχταζίλ του KLM Gym, με προπονητή τον Μάνο Κλωνάρη, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στα -80kg με όρους K1.

Η μεγάλη αναμέτρηση, ανάμεσα στους 2 σημαντικούς αθλητές, έρχεται να «σφραγίσει» τη main card του Top Fighters Night 3, και υπόσχεται θεαματικές στιγμές σε όσους βρεθούν, για να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριου Ηρακλείου Λίντο, στις 29 Ιουλίου.

Άλλες σημαντικές μάχες που έχουν ανακοινωθεί ήδη από τον κ. Τραβαγιάκη και προστίθενται στην κάρτα του Top Fighters Night 3, είναι αυτές των Πάρη Στρατινάκη (Fight Club Larissa) κόντρα στον Μανώλη Κλωνάρη (Theofanous Elite Team) και Μανούσου Τραβαγιάκη (Fight Club Galatsi) εναντίον του Κώστα Παπαδόπουλου (Ultra Fighters Gym).