19/04/2024

«Γαλανόλευκη» απόβαση στην Άγκυρα!

Σπουδαία νέα για το ελληνικό kickboxing μετά την πρόσκληση – πρόκληση των Τούρκων στον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου. Διαβάστε το αναλυτικό δελτίο Τύπου σχετικά με τη βραδιά της εικοστής ημέρας του Σεπτέμβρη. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή για αγώνες kickboxing μέσα στην πρωτεύουσα της Τουρκίας είναι γεγονός. Με μπροστάρη τον Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου που θα παίξει για τον τίτλο της WFMC στις 20 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα επτά Έλληνες μαχητές φέρνοντας εις πέρας την προσδοκία των Τούρκων promoters για ένα σπουδαίο «Ελλάδα Vs Τουρκία».

H πρώτη προσέγγιση από τους Τούρκους έγινε στον Χατζηχρόνογλου όμως η επικοινωνία ήταν εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι Τούρκοι δεν γνώριζαν καλά την αγγλική γλώσσα. Εκείνη ήταν η στιγμή που ανέλαβε ο Αιμίλιος Γιαντζόγλου, Έλληνας από την Πόλη, εκπρόσωπος της QNT στην Ελλάδα και γνώστης της τούρκικης γλώσσας.

Από εκεί και έπειτα η συνεννόηση επετεύχθη και όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία ώστε η σπουδαία ιδέα να γίνει γεγονός στις 20 Σεπτεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά ένα μεγάλο ποσοστό ο κ. Γιαντζόγλου θα συνοδέψει την ελληνική αποστολή στην τούρκικη πρωτεύουσα, ώστε να αποφευχθεί έστω και η παραμικρή ασυνεννοησία.

Η αποστολή των αθλητών μαζί και με τους προπονητές θα είναι πραγματικά τεράστια, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Τα ονόματα των τεχνικών που θα κάνουν το ταξίδι δεν έχουν γνωστοποιηθεί ακόμα, αλλά τα ονόματα των μαχητών που θα παίξουν στην Τουρκία είναι ήδη έτοιμα και γνωστοποιούνται μέσω της παρούσας ανακοίνωσης:

ΑΝΔΡΕΣ:

62κ. Καγκελίδης Ιωάννης

70κ. Κωνσταντακόπουλος Κωνσταντίνος

75κ. Χατζηχρόνογλου Αλέξανδρος

80κ. Μάριος Μπλάνας

85κ. Κωνσταντόπουλος Αλέξανδρος

105κ. Δημήτρης Δελής

 

ΓΥΝΑΙΚΕΣ:

52κ. Ζαρκάδα Μαρία

60κ. Ιώ Καρπουζλή

10413331_1670464769844634_6771669383652053932_n