24/04/2024

Βaris Nezif: «Mικρός» Τyson ο Ζαμπίδης !!!(VIDEO)

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Ο μεγάλος Baris Nezif που το 2000 αντιμετώπισε τον Μιχάλη Ζαμπίδη, είναι ο πλέον κατάλληλος για να κάνει τις προβλέψεις του για το Κ1 Word Max. O πολύπειρος Τούρκος αθλητής χαρακτήρισε τον «Ιron Mike», ως Tyson και έπλεξε το εγκώμιο του δίχως… εκπτώσεις.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Nezif:

 Baris θα γυρίσουμε πίσω στο 2000 όταν αντιμετώπισες τον Μιχάλη. Ποια είναι η άποψή σου για τον Έλληνα αθλητή;

Έπαιξα μαζί του μπροστά σε 2000 κόσμο και οι άνθρωποι ακόμη μιλούν για αυτόν τον αγώνα. Δεν ήξερα τίποτα για τον αντίπαλό μου τότε, με εξέπληξε και θα ήθελα να τον αντιμετωπίσω ξανά, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Ζαμπίδης είναι ο «μικρός» Μike Tyson. Είναι ένας αθλητής που η μπουνιά του είναι πολύ… θανατηφόρα. Είναι πολύ προσεκτικός και… νοικοκύρης στο παιχνίδι του και έχει επίσης καλή άμυνα. Είναι παγκοσμίου κλάσης μαχητής και το σέβομαι.

 Δηλαδή τον χρίζεις ως φαβορί για το Κ1 World Max;

Είναι απειλή σίγουρα για τους αντιπάλους του, αλλά το επίπεδο είναι πολύ ψηλό και θα είναι δύσκολο για τον Μιχάλη. Σίγουρα τα χρόνια περνάνε  κι αυτό αποτελεί το μοναδικό μειονέκτημα του Μιχάλη. Πάντως του εύχομαι καλή τύχη.

Εσύ συνεχίζεις να δίνεις αγώνες; Ασχολείσαι με την προπονητική;

Είχα έναν αγώνα πριν δύο μήνες και κέρδισα. Είμαι πλέον 38 και πρέπει να χαλαρώσω, να αφοσιωθώ στα παιδιά μου. Από εκεί και πέρα, προπονώ αθλητές στην Αυστραλία, όπου μένω μόνιμα.