29/03/2024

Βόμβα Περγιάλη- Κασσαπίδη: Στέλνουν τον Κακαρίκο για ματσάρα με Ozcan στο Enfusion

Ένα τεράστιο ματς για τα Ελληνικά δεδομένα έκλεισε το δίδυμο Περγιάλη- Κασσαπίδη για λογαριασμό του Βασίλη Κακαρίκου που επιστρέφει σε υψηλό επίπεδο απέναντι στον Tayfun Ozcan στο Enfsusion. Αναλυτικά το δελτίο τύπου της μεγάλης μάχης. 


«Η πιο δυνατή αναμέτρηση των τελευταίων χρόνων για Έλληνα Kickboxer στο εξωτερικό -μετά Ζαμπίδη εποχή -, αυτή του Βασίλη «North» Κακαρίκου εναντίον του νούμερο 1 στην κατηγορία των 70 κιλών πρωταθλητή Tayfun Ozcan στο κορυφαίο διεθνές promotion Enfusion έρχεται στις 27 Οκτωβρίου στο Oberhausen της Γερμανίας.

Ο Βασίλης Κακαρίκος μετά το κλείσιμο αυτού του ματς   από τον μάνατζερ του τον πολύπειρο Γιώργο Περγιάλη θα προετοιμαστεί τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο στην Ταιλάνδη και στις εγκαταστάσεις της Elite Boxing, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις του μεγάλου ματς με τον Τούρκο-Ολλανδό πρωταθλητή του ‘Enfusion’ Ozcan.

Στην ίδια βραδιά αγωνίζεται η ελίτ του Kick Boxing με τους αστέρες Andy Souwer, Enriko Kehl, Artur Kyshenko, Luis Tavares, Aziz Kallah, μία διοργάνωση που φέρνει την υπογραφή του Dimitri Kassspidis (DK-Fightpromotion / Enfusionlive – Germany).

Η συνταγή των Κασσαπίδης-Περγιάλης με το ματς Βασίλης Κακαρίκος (HELLAS) vs Tayfun Ozcan (TURKEY) δυναμιτίζει για τα καλά από τώρα Τούρκους και Έλληνες φαν που σπεύδουν από τώρα να προμηθευτούν εισιτήριο  για την König Pilsener Arena της κορυφαίας βραδιάς ENFUSION».