25/04/2024

Βόμβα με Μπούκη στο Μonemvasia Fight Night

Τον Γιάννη Μπούκη βάζει στην κάρτα του το promotion του Monemvasia Fight Night αφού στα 70 κιλά, ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Yasin Yavas. Πρόκειται για έμπειρο Τούρκο πρωταθλητή με 70 αγώνες στο παλμαρέ του. Αναλυτικά το δελτίο:


«Έναν αγώνα φωτιά με έπαθλο το βαρύτιμο Παγκόσμιο Τίτλο K-1 και ζώνη της WKU στα 70 κιλά, έχουμε την χαρά να ανακοινώνουμε ως main event του Monemvasia Fight Night. Πρόκειται για τη ζώνη που έχουν διεκδικήσει τα μεγαλύτερα ονόματα του Παγκόσμιου kickboxing με τελευταίο Έλληνα το Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ένα σπουδαίο matchmaking με τον κορυφαίο Έλληνα kickboxer Γιάννη Μπούκη απέναντι στον Τούρκο πρωταθλητή με 70 αγώνες  έναν ιδιαίτερα σκληρό αντίπαλο που αγωνίζεται με στόχο τη νίκη . Η πορεία του Γιάννη Μπούκη , αθλητή του Στέλιου Πολίτη τον τελευταίο χρόνο είναι ξέφρενη με την κατάκτηση δύο ακόμα ζωνών WKU και συνεχόμενους αγώνες στο εξωτερικό με δυνατούς αντιπάλους και πολύ μεγάλη επιτυχία .

Πλέον αποτελεί το δυνατό χαρτί για υπέρβαση των δεδομένων στο επαγγελματικό σκηνικό της χώρας μας σε μια εκρηκτική κατηγορία . Η Μονεμβασιά λοιπόν 21 Ιουλίου σε δυο εβδομάδες θα γιορτάσει κάτι μοναδικό , θέαμα και αδρεναλίνη στα κόκκινα».