25/04/2024

Βασίλης Σμυρνιός: Ατρόμητος ο Zorik

Oλοταχώς για το event του Γιώργου Σαριδάκη επικεντρώνεται η ομάδα του Βασίλη Σμυρνιού με πρωταγωνιστή τον Zorik Airapetian που θα συμμετάσχει στο Junior One Fighter.

«Η προετοιμασία μας όπως με όλους τους αθλητές που είναι σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, ήταν πολύ σκληρή σ’ όλα τα επίπεδα της. Δουλέψαμε πολύ σ’ όλους τους τομείς και κάναμε πολλά σπάρινγκ με αθλητές διαφορετικών επιπέδων. Στο event εκτός από την νίκη που όλοι οι αθλητές θέλουν, εμείς σκοπεύουμε να προσφέρουμε θέαμα και να δείξουμε πως δικαίως μας επέλεξε η διοργάνωση», ήταν τα πρώτα λόγια του κόουτς ενώ συνέχισε συστήνοντας  τον αθλητή του στο κοινό.

«Ο Ζorik είναι ένας ταλαντούχος αθλητής, νεαρός με πολύ όρεξη και διάθεση για δουλειά. Είναι τακτικός, ταπεινός και δεν έχει χάσει προπόνηση. Αν συνεχίσει έτσι είμαι σίγουρος πως το μέλλον του ανήκει. Το ατού του είναι πως έχει πολύ καλή ψυχολογία και δεν φοβάται να ανέβει και να παίξει με οποιονδήποτε αντίπαλο». 

Kαταλήγοντας ο δάσκαλος αναφέρθηκε στον τρόπο που μπορεί κάποιος να τιθασεύσει ένα νέο και ταλαντούχο παιδί.

«Η ομάδα πρέπει να είναι σαν οικογένεια και θα πρέπει πάντα να είμαστε δίπλα στο παιδί. Το κάθε παιδί έχει διαφορετική ψυχολογία και πολλά κουμπιά που πρέπει να ανακαλύψεις. Πρέπει ο κάθε προπονητής να είναι πρότυπο με την συμπεριφορά του αλλά και με την δουλειά του, ώστε να μπορέσει να κρατήσει τους αθλητές σε καλό αγωνιστικό επίπεδο».