19/04/2024

Βασίλης Κακαρίκος: Όνειρο μου να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στο Κ-1

Ο Βασίλης Κακαρίκος μίλησε στο fightsports.gr για το Κ-1 World Max, δηλώνοντας πως είναι μεγάλη χαρά για όλους που η Ελλάδα φιλοξένησε το Κ-1 .

«Είναι κάτι που κανείς δε θα περίμενε και δύσκολα θα ξαναγίνει. Είδαμε θεαματικούς αγώνες από κορυφαίους αθλητές του κόσμου που στάθηκαν στο ρινγκ με ήθος».

«Ο Μιχάλης προσπάθησε να κάνει ότι καλύτερο μπορούσε περνώντας με επιτυχία τον πρώτο αγώνα, αλλά δυστυχώς έτυχε με τον πρωταθλητή στα ημιτελικά, ο οποίος ήταν πολύ έτοιμος ώστε να φτάσει στη κορυφή. Βέβαια, το φαβορί, κατά την κρίση μου, ήταν ο Κyshenko καθώς είναι πολύ πιο τεχνικός αθλητής παρ’ότι στον τελικό ήταν κουρασμένος από τον προηγούμενο αγώνα του με τον Souwer και πιστεύω ότι αν δεν έπαιζε μαζί του, ο τίτλος θα ήταν δικός του».

«Προσωπικά, θα ήθελα να δω στο ρινγκ Groenhard -Kyshenko να δίνουν ακόμα μια μάχη. Μακάρι, όμως, κάποια στιγμή να έχω την τιμή να εκπροσωπήσω και εγώ την Ελλάδα σε αυτή τη διοργάνωση».

Στη συνέχεια, ο «North» μας μίλησε για τον εαυτό του, αλλά και για τους στόχους που έχει θέσει για τη νέα χρονιά:

«Η νέα χρονιά θα είναι δημιουργική, γεμάτη νίκες εντός και εκτός Ελλάδος. Βέβαια με πολύ προσπάθεια, καλή προετοιμασία και σκληρή προπόνηση.»

Περιφάνου Σόφια