26/04/2024

Βίκτωρας Τοσλούκο: Kάνω εξαιρετική δουλειά με τον προπονητή μου

Ο Βίκτωρας Τοσλούκο είχε μία καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της ΕΟΜΑ που μας πέρασε και το οποίο αποδίδει στον προπονητή του Αποστόλη Πολυχρονάκη(φωτο 2). Πλέον ο επόμενος στόχος του, όπως τόνισε στο Fightsports. gr είναι για τις 30 Μαρτίου και το Gods Of War 2.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Βίκτωρα Τοσλούκο:

Bίκτωρα καλησπέρα. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την διοργάνωση της ΕΟΜΑ;
Η ΕΟΜΑ κάνει πολύ καλή δουλειά, σε όλους τους τομείς και με έχει βοηθήσει πολύ. Σίγουρα γίνονται λάθη, όπως η απόφαση στο κυριακάτικο παιχνίδι, όπου μετά από καθαρό Κ. Ο, ο αγώνας συνεχίστηκε και δόθηκε στον αντίπαλο μου. Οι διοργανώσεις της ΕΟΜΑ, έχουν αναβαθμιστεί πολύ και θα ήθελα να δω κι άλλους αθλητές να παίζουν εκεί.
Είσαι ευχαριστημένος με την παρουσία σου εκεί;
Η κυριακάτικη παρουσία μου σε μία τόσο σημαντική βραδιά της ΕΟΜΑ και του Κιck Boxing, έδειξε την δουλειά που κάνω με τον προπονητή μου, Αποστόλη Πολυχρονάκη, στο σύλλογο Πρωτέα Ραφήνας. Αποδίδει και χαίρομαι που βρίσκομαι μ’ αυτόν τον προπονητή. Όσον αφορά τον αγώνα, ξεκίνησα συντηρητικά, μέτρησα τον αντίπαλο μου, Αλέξανδρο Γιαννόπουλο και με σύστημα ήρθε το Κ. Ο, στον τρίτο γύρο.
Επόμενος στόχος σου;
Επόμενος στόχος μου είναι στην επαγγελματική βραδιά του Στέλιου Πολίτη, Gods Of War, όπου είχα και περσινή παρουσία. Ο αντίπαλός μου είναι αρκετά δυνατός και είναι ευκαιρία να δείξω στον κόσμο ότι βρίσκομαι σε υψηλό επίπεδο και να έχω προτάσεις για συμμετοχές σε άλλες διοργανώσεις.

Για το τέλος θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στο Fightsports. gr, από το οποίο ενημερώνομαι καθημερινά και χαίρομαι, που υπάρχουν ιστοσελίδες που ασχολούνται με τα μαχητικά αθλήματα.