28/03/2024

Βάζει Πελούμπη στην ομάδα και στέλνει Βακάκη και Τσίκου για αγώνες εκτός συνόρων ο Πολίτης

Δύο σημαντικές ανακοινώσεις έκανε ο Στέλιος Πολίτης μέσα σε ένα 24ωρο.


Συγκεκριμένα η Φανή Πελούμπη θα προπονείται μαζί του για να αγωνιστεί στο στυλ του Κ-1 ενώ ανακοίνωσε τους επόμενους αγώνες Βακάκη και Τσίκου. Για την έμπειρη Πελούμπη ανακοίνωσε τα εξής:

«Δυνατά από σήμερα η Φανή η κορυφαία Ελληνίδα thai fighter ξεκινάει επίσημα τις προπονήσεις κοντά μου ενόψει των σημαντικών αγώνων που έχει προσεχώς στο στυλ του Κ-1.

Θέλω να της ευχηθώ καλές και πολλές επιτυχίες. Θα δείτε σπουδαία πράγματα από τη Φανή στο μέλλον, μια ήδη καταξιωμένη αθλήτρια με 100+ αγώνες στο Muay Thai», καταλήγει ο Πολίτης.

Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά τους Βακάκη και Τσίκου.

«Δύο σημαντικά ματς ανακοινώνουμε σήμερα που κλείσαμε για Έλληνες αθλητές στην δυνατή επαγγελματική διοργάνωση IFN4 στην Τσεχία στις 21 Φεβρουαρίου.

Μετά το συμβόλαιο που υπογράψαμε πρόσφατα με τον κορυφαίο Super-heavyweight fighter της χώρας μας, τον Δημήτρη Βακάκη και τον προπονητή του Φώτη Μπουλά, ο Δημήτρης ξεκινάει με τον πρώτο του αγώνα εκτός συνόρων κοντά στην Πράγα, απέναντι στον David Vins που αποτελεί έναν αθλητή με σημαντικές διακρίσεις και πρωταθλητή της WKU για την κεντρική Ευρώπη.

Η αναμέτρηση είναι superfight 3×3′ και θα είναι το main event της βραδιάς. Παράλληλα ένας ακόμα ποιοτικός Έλληνας αθλητής ο Σπύρος Τσίκου με προπονητή τον Χρύσανθο Τεκάκη που αγωνίζεται ανελλιπώς σε όλες μας τις εκδηλώσεις ISKA /WKU με μεγάλη επιτυχία, θα λάβει το βάπτισμα του πυρός στα δυνατά παιχνίδια εκτός συνόρων και θα αγωνιστεί με τον τοπικό ήρωα πρωταθλητή WAKO Jakub Bakes αντίστοιχης επαγγελματικής εμπειρίας στα 86 κιλά 3×3′. Να ευχηθούμε στην Ελληνική αποστολή καλή επιτυχία».