26/04/2024

Α.Σ. Taiko Ryu: «Στη μνήμη του μικρού Χαρουλη»

Ανακοίνωση του αθλητικού συλλόγου Taiko Ryu αναφορικά με την συμμετοχή του συλλόγου στην διοργάνωση Open Championship που είναι αφιερωμένη στον νεαρό 11χρονο Χάρη που έφυγε από την ζωή ξαφνικά. Αναλυτικά:


«Στον απόηχο μιας πραγματικά δύσκολης εβδομάδας, σφίξαμε τα δόντια, μαζέψαμε τα κομμάτια μας και τελικά καταφέραμε και κλείσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας, με τη νίκη του πρωτοεμφανιζόμενου αθλητή μας Σίμου Μακρίδη στη βραδιά του Open Championship..

Μία εβδομάδα που σημαδεύτηκε από τον ξαφνικό και τόσο μα τόσο άδικο χαμό του μικρού μας 11χρονου Χάρη, ενός παιδιού γεμάτο ζωή με ένα μόνιμο ζωγραφισμένο χαμόγελο στα χείλη, που ενώ πριν 3 εβδομάδες έκανε προετοιμασία για να συμμετάσχει στους δικούς του διασυλλογικούς αγώνες, η μοίρα έφερε στο δρόμο του μία πολύ σπάνια μορφή ασθένειας που τελικά τον πήρε τόσο ξαφνικά και αναπάντεχα μακριά μας.. Ένα πραγματικά συνταρακτικά τραγικό γεγονός που συγκλόνισε όλο τον Σύλλογό μας..

Θέλοντας και μη, έπρεπε να παραμείνουμε σταθεροί στο πλάνο και το πρόγραμμά μας (σεβόμενοι τον σκληρό αγώνα του αθλητή μας αλλά και του αντιπάλου του), δεν λυγίσαμε, πατήσαμε στα πόδια μας και συνεχίσαμε προσηλωμένοι στο στόχο μας ακόμα και αν η τελευταία προπόνηση προετοιμασίας έγινε σε ένα πολύ βαρύ κλίμα και με βουρκωμένα μάτια..

Η σκληρή δουλειά ανταμείφθηκε και τελικά ο πρώτος επίσημος αγώνας μας έκλεισε με νίκη! Μία νίκη που είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στον μικρό μας γίγαντα Χαρούλη, που θα τον θυμόμαστε για πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις.. Χαμογελαστό, μάχιμο και ευτυχισμένο… Ήταν Τιμή και Χαρά μας που είχαμε την ευκαιρία να τον γνωρίσουμε και για μένα προσωπικά που τον είχα μαθητή μου… Καλό ταξίδι Χαρούλη…».

Κείμενο του Μιχάλη Δαουλτζή