26/04/2024

Α.Σ Περιστερίου: Δυναμική παρουσία στο Face Off

Στην Kυριακάτικη διοργάνωση επαγγελματικού πρωταθλήματος πυγμαχίας και kick boxing με την επωνυμία «Face Off»  η οποία διεξήχθη στο κλειστό του Ζωγράφου ,ο σύλλογος Α.Σ Περιστερίου σε σύνολο τεσσάρων αθλητών κατέκτησε δύο νίκες και μια ισοπαλία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Ισόπαλος σε αγώνα πυγμαχίας αναδείχθηκε ο Αντώνης Πλουμιστός (Parasidis team) κόντρα στον Δήμα Γεώργιος(Giannoulas boxing therapy). Νικητής στην παρθενική του εμφάνιση σε αγώνα kick box ο Χρήστος Λιάτος απέναντι στον Μπελατσίδη Ιωάννη πραγματοποιώντας εμφάνιση με πολλές υποσχέσεις για λαμπρό μέλλον.
Οδοστρωτήρας νικητής και απόλυτος κυρίαρχος σε αγώνα kick box πετυχαίνοντας ένα εκπληκτικό νοκ νταουν στο ξεκίνημα του αγώνα ο Γιώργος Ρόκος με αντίπαλο τον Beka Kiknatze (Alatzidis team).
Ήττα σε αγώνα πυγμαχίας για τον αθλητή μας Αργυρή Παντελόγλου παρά την κυριαρχία του στον αγώνα του από ποινές . Κατά την διάρκεια του τουρνουά βραβεύθηκε για την προσφορά του στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων ο προπονητής του Α.Σ. Περιστερίου Κυριάκος Παρασίδης».