25/04/2024

Α.Σ Κinezos: Δυναμικές εμφανίσεις στο Honour of Fighters

Στο Honour of Fighters αγωνίστηκαν οι αθλητές του Α.Σ Κinezos με επιτυχία. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


Τρελή εμφάνιση με πολύ καθαρή νίκη από τον αθλητή Αλέξανδρο Kαρσλιαδη απέναντι στον πολύ έμπειρο αντίπαλο Σιμο Κατσουλα στην βραδιά του Honour 3.

Δήλωση Α.Σ Κinezos: «Δουλεύαμε εδώ και αρκετό καιρό μαζί με συνεργασία με τον κορυφαίο δάσκαλο και την ομάδα του Στεφανος Στεφανιδης για αυτόν των αγώνα απέναντι στον αντίπαλο και έμπειρο με πόλλους αγώνες Ελλάδα και εξωτερικό Σιμο Κατσουλα..

Την νίκη την περιμέναμε και ναι ήρθε θεαματικά.. Συγχαρητήρια και σεβασμό στον αντίπαλο και την ομάδα του Σιμο Κατσουλα για τον φοβερό αγώνα που δώσανε.

Πάνω από όλα και από τις δυο πλευρές χωρίς ιδιαίτερα σοβαρούς τραυματισμούς…»

Δήλωση αθλητή Αλεξάνδρου Καρσλιαδη (ΣΑΣΑ):«Ο στόχος μου ήταν μόνο η νίκη και αυτή ήρθε. O αντίπαλος μου Σιμος Κατσουλα στάθηκε πολύ αντάξια απέναντι μου στο ρινγκ με πολύ δυνατά χτυπήματα των 90 κιλών και από τις δυο πλευρές. Δούλεψα πολύ σκληρά για αυτή τη νίκη μαζί με τον δάσκαλο μου Ευρυβιαδης Κωνσταντίνος και Στεφανος Στεφανιδης.

Ευχαριστώ πολύ όλους μου τους χορηγούς φίλους και συναθλητές που στηρίζουν όλες μου την αθλητική πορεία  και τέλος ευχαριστώ πολύ τους συναθλητές μου και του δασκάλους μου που πιστεύουν σε μένα.

Χαμηλό προφίλ σεβασμό στον αντίπαλο και συνεχίζουμε δυνατά για την επόμενη επαγγελματική εμφάνιση στο colosseum.Όπως δήλωσα πριν κάποιες μέρες είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και όχι σε οποιαδήποτε άλλη».