24/04/2024

Α.Γ.Σ Άμιλλα:Στην Εθνική Ομάδα Kickboxing Μιχαλακόπουλος – Σερεμέτη για το Πανευρωπαϊκό στη Σλοβενία

Ακόμα μια φορά ο κ. Μιχαλακόπουλος Νικήτας,επικεφαλής Προπονητής του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ και η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σερεμέτη Αλεξανδρα (4η στο τελευταίο Παγκόσμιο WAKO),αθλήτρια και μέλος του Προπονητικού team του ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ , θα μετέχουν ως μέλη της Εθνικής Ομάδας Kick Boxing στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της WAKO το οποίο θα διεξαχθεί στις 15-22 Νοεμβρίου 2014 στο Maribor της Σλοβενίας.

Είναι η τέταρτη συνεχή φορά που ο κ. Μιχαλακόπουλος θα βρεθεί ως προπονητής της Εθνικής Ομάδος Kick Boxing Επίσημο Πανευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO.Θυμίζουμε:

  • Tο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων 2014 της WAKO ,το Σεπτέμβριο,στο Rimini της Ιταλίας.
  • Το Παγκόσμιο Κύπελλο WAKO Bestfighter 2014,τον Ιούνιο.
  • Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2013 ,της WAKO,στην Antalya της Τουρκίας .
  • Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών 2012, της WAKO,στην ‘Αγκυρα της Τουρκίας.

Στις παραπάνω διοργανώσεις ανδρών-γυναικών συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα με επιτυχία και η Σερεμετη ως Χρυσή Πρωταθλήτρια Ελλάδος, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει 3ή θεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014,4η θέση στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα του 2013 & 5η θεση στο Πανευρωπαϊκό του 2014.Έτσι & φέτος θα αγωνιστεί στην κατηγορία -50 κιλών γυναικών στις μονομαχίες ως μόνιμη Πρωταθλήτρια Ελλάδος τα τελευταία χρόνια

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν τη διάρκεια Μιχαλακόπουλου και Σερεμέτη που αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο τα τελευταία έτη ανελλιπώς. Αυτό αποτελεί τη μέγιστη τιμή για τον ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ και τους αθλητές κι αθλήτριες του,στου δυο χώρους εκγύμνασης στο Ιλιον & την Πετρουπολη να έχουν ως πρότυπο την προσπάθεια των προαναφερόμενων,μαθαίνοντας να θέτουν υψηλούς στόχους! Ήδη ο ΑΓΣ ΑΜΙΛΛΑ έχει στις επιτυχίες του 15 Παγκόσμιους Πρωταθλητές 3 Πανευρωπαικους και 175 Πανελλήνιους σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί στις τάξεις του.

Στην Εθνική Ομάδα επίσης θα μετέχουν ο κ. Μεμμος ως προπονητής του Point Fighting και οι διεθνείς διαιτητές Παναγακος Μιλτος και Θεοδωρακακης Θεοδωρος.

Επιπλέον αρχηγός αποστολής θα είναι ο Πρόεδρος της Π.Ο.Κ κος Τριανταφυλλου Μιχάλης.

Καλή επιτυχία σε όλα τα Ελληνόπουλα