23/04/2024

Αύριο στις 15:00 η συνέντευξη τύπου του EFS

efs-websitebanner-adv

Αύριο στις 15:00 στην περιοχή του Περιστερίου θα διεξαχθεί η συνέντευξη τύπου του EFS. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, μόλις μία εβδομάδα πριν την υλοποίηση της πολυαναμενόμενης πρώτης διοργάνωσης του «Ε.F.S.» (Elite Fight Show) σας προσκαλούμε στην συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου και ώρα 15:00 στο «Passaggio Cafe» στο Περιστέρι (Αιμιλίου Βεάκη 58, Περιστέρι), με την παρουσία αθλητών και προπονητών που θα αγωνιστούν στο ρινγκ της «STS» αρένας (Σουρή 20, Περιστέρι), όπου θα λάβει χώρο το νεοεισερχόμενο promotion το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Το «Ε.F.S.» θέλοντας να προσφέρει θέαμα και συναρπαστικές αναμετρήσεις έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην κάρτα αγώνων με αναμετρήσεις που δεν χωρούν προγνωστικά. Ετσι, λοιπόν, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των αθλητών των οκτώ main fights καθώς επίσης και των τεσσάρων pre-games, έχοντας τη δυνατότητα να τους φωτογραφίσετε και οι δημοσιογράφοι να τους θέσουν τα ερωτήματά τους.

To ενδιαφέρον φυσικά θα κεντρίσει η επιστροφή (και ίσως ο τελευταίος του αγώνας) του Σταμάτη Μπιτάκου πόσο μάλλον όταν αυτή θα είναι απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο όπως ο πρωταθλητής Muay Thai Κροατίας Denis Bartol.

Η αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον μίας και θα αγωνιστούν χωρίς γάντια, με τον παραδοσιακό τρόπο Muay Kaad Chuek κυριολεκτικά μεταφράζεται «τυλιγμένο σε νήματος μποξ”, όπου στις μέρες μας τείνει να γίνει μια μόδα που μας γυρνάει στα αυθεντικά παλαιά…

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, ο ράπερ Snik των δημοφιλή κομματιών, «Dab» και «Tony Montana», θα μας προσφέρει ένα ξεχωριστό ραπ show.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 40€. Το fight show θα ξεκινήσει στις 19:00 στο STS Αρένα, Σουρή 20, Περιστέρι-Αγ. Αντώνιος.

Μόλις 500 αριθμημένες θέσεις υπάρχουν στη διάθεση του κοινού για την πρώτη διοργάνωση του «EFS»!

Προπώληση εισιτηρίων:
www.viva.gr/tickets/show/sts-arena/efs & στην STS Αρένα (Σουρή 20, Περιστέρι).

Πληροφορίες:
Τηλέφωνο: +30.6972515127.
Email: elitefightingshow@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/EliteFightingShow
Facebook event: https://www.facebook.com/events/193582567728504/?notif_t=plan_edited&notif_id=1474461561663360«.

muay_k-1_banner_600x97