26/04/2024

Αφηνιασμένος Saki καλεί Verhoeven! (BINTEO)

Ο πρώτος fighter που προκαλεί τον Rico Verhoeven ανοιχτά μετά τη νίκη του επί του Badr Hari στο GLORY (αποτελέσματα) είναι ο Gokhan Saki και έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον Ολλανδό! 


Ένας από τους κορυφαίους μονομάχους των διεθνών ρινγκ στο στυλ του kickboxing και πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της light heavyweight κατηγορίας του GLORY ζητάει τη ρεβάνς από τον heavyweight πρωταθλητή, πρώτον για να τον εκδικηθεί και δεύτερον για να γίνει ο πρώτος πρωταθλητής δύο κατηγοριών.

Οι δύο τους είχαν κοντραριστεί πριν από τρία χρόνια (12/10/2013) στα ημιτελικά του τουρνουά της βαριάς κατηγορίας που’χε φτιάξει το GLORY στο Ιλινόις των ΗΠΑ.

Η απόφαση των κριτών ήταν πλειοψηφική και ο Τούρκος θρύλος θεωρεί το αποτέλεσμα… ψεύτικο, καθώς θεωρεί ότι ο Rico βοηθήθηκε για να νικήσει!

Ο Saki πάντως τελευταία φορά έπαιξε στο GFC στο Ντουμπάι και νίκησε τον Ciobanu με ομόφωνη απόφαση. Το ημερολόγιο έγραφε 17/4/2015 τουτέστιν ο Τούρκος πρωταθλητής απέχει από την αγωνιστική δράση για πάνω από ένα έτος.

Όσον αφορά τον λόγο που δεν παίζει στο GLORY είναι γιατί οι δύο πλευρές δεν τα είχαν βρει στα οικονομικά. Μέσα στο 2016 πάντως είχε διαρρεύσει ότι οι συζητήσεις τους είναι σε πολύ καλό δρόμο για deal…

Υπενθυμίζουμε πως στο τελευταίο του ματς στο promotion ο Saki στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής σε εκείνο το τραυματικό παιχνίδι για τον Spong. Ο Tyrone είχε τραυματιστεί πάρα πολύ άσχημα και δεν μπορούσε να συνεχίσει.