29/03/2024

Αυτός είναι ο αγώνας που περίμεναν όλοι!

Ο Αλέξανδρος Χατζηχρόνογλου κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γίνει ο καλύτερος αθλητής στην κατηγορία του, κερδίζοντας τους πάντες… Ο «Professor» διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα από τα συνεχόμενα και μάλιστα… ξεκούραστα αποτελέσματά του.

Εντός της ιστορίας, όμως, στη συγκεκριμένη κατηγορία έχει μείνει μία τεράστια εκκρεμότητα. Αυτή η εκκρεμότητα, ακούει στο όνομα Γιάννης Σοφοκλέους! Ο «Psycho» έχει γράψει τη δική του ιστορία στα ελληνικά και διεθνή ρινγκ και τον ερχόμενο Νοέμβριο μέσω του Best Fighter θα κληθεί για μία ακόμη φορά να δείξει την τεράστια ποιότητά του και φυσικά το χρυσογραμμένο όνομά του.

Όντως, οι διοργανωτές του συγκεκριμένου event πέτυχαν… φλέβα χρυσού μια και τα συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα του Χατζηχρόνογλου, έκαναν όλη την κοινωνία των πολεμικών τεχνών στην πατρίδα μας να αναρωτιέται αν τελικά θα είναι τόσο… αέρινος απέναντι σε έναν από τους καλύτερους.

Ραντεβού, λοιπόν, τον Νοέμβριο με την… πένα της ιστορίας να είναι έτοιμη να καταγράψει μία φανταστικά όπως αναμένεται μάχη!