20/04/2024

Αυτοί μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Ζαμπίδη!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Μείζον ζήτημα αλλά πρέπει κάποιος επιτέλους να πάρει θέση… Το Fightsports. gr σας παρουσιάζει τους τέσσερις Έλληνες αθλητές που θα μπορούσαν βάσει της αγωνιστικής τους κατάστασης να αντιμετωπίσουν στα ίσα τον «μεγάλο» Μιχάλη Ζαμπίδη πάνω στο ρινγκ.

Στάθης Μπένοφ:

Η αγωνιστική του εμπειρία, αλλά και το αήττητο σερί του τον τελευταίο καιρό, τον κάνει αυτόματα ανταγωνιστικό κόντρα στον Μιχάλη Ζαμπίδη. Με πολλές νίκες εντός συνόρων και με εντυπωσιακές εμφανίσεις κόντρα σε αθλητές όπως ο Simon Poskotin και ο Cristian Milea, μπορεί κάποιος να πει, πως ο Στάθης είναι ένας αντάξιος αντίπαλος για τον Μιχάλη Ζαμπίδη.

Μελέτης Κακουμπάβας:

Ο Μελέτης είναι ένας αθλητής για το καλύτερο και για το χειρότερο… Ένας αληθινός brawler εντός ρινγκ, που αρέσκεται να παίζει ξύλο και θα μπορούσε να προβληματίσει τον Iron Mike. Ο αθλητής από την Χαλκίδα έχει νίκες και ήττες εντός Ελλάδας, αλλά είναι ένα σκληρό παιδί που μπορεί να αντεπεξέλθει. Η παρουσία του στο Enfusion το καθιστά έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και γιατί όχι, υποψήφιο αντίπαλο του Ζαμπίδη.

Νίκος Παπαδημητρίου:

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μετράει η γνώμη του ίδιου του Μιχάλη Ζαμπίδη. Ο Iron Mike έχει πολύ καλή γνώμη για τον Νίκο Παπαδημητρίου και μάλιστα τον υπολόγιζε στα Pre- games του Κ-1 World Max, ωστόσο ο τραυματισμός του τον άφησε πίσω. Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε να ανεβαίνει και σιγά- σιγά να βρίσκει τον εαυτό του. Είναι ένας πλήρης αθλητής, που έχει πολύ καλά στοιχεία κι αυτός ο τραυματισμός,  αν δεν βάλει «φρένο» στην καριέρα του και συνέλθει¨, τότε μπορούμε να τον λογίζουμε ως αντίπαλο του Ζαμπίδη.

Στέλιος Παπαδόπουλος:

Eίναι αρκετά βιαστική επιλογή η συγκεκριμένη, όμως την κάναμε βάσει ενστίκτου. Ο Στέλιος Παπαδόπουλος είναι ο πιο φέρελπις αθλητής στην Ελλάδα, πάει από νίκη σε νίκη και έχει μπροστά του κάποια χρόνια να γίνει ο κορυφαίος. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε πως είναι πανέτοιμος για  να σταθεί απέναντι στον Ζαμπίδη, αλλά καλό είναι στην Ελλάδα να δίνουμε τόπο στα νιάτα, με ευκαιρίες που μπορεί να αποδειχτούν «χρυσές». Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Στέλιος μπαίνει στην τετράδα αυτή, με την πίστη όλων να γίνει ακόμα καλύτερος.