29/03/2024

Ατόφιο ταλέντο έτοιμο για μεγάλες μάχες ο Καβαλάρης!

Ο νεαρός Παρασκευάς Καβαλάρης του Μιχάλη Νικήτογλου δεν λέει «όχι» στις μεγάλες προκλήσεις. Scorpion, Enfusion, Spartan’s Night και ξανά Enfusion. 


To «διαμάντι» του «Glory Club», Παρασκευάς Καβαλάρης αγωνίζεται το ερχόμενο Σάββατο στο Spartan’s Night στη Ζωφριά και το Fightsports.gr φιλοξενεί τις δηλώσεις του πριν τη μεγάλη μάχη.

Αντίπαλος του ταλαντούχου μαχητή θα είναι ο Ισπανός fighter από τη σχολή του Artur Kyshenko.

Για τον απόλυτο στόχο του σχολίασε: «Ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να παίζω στο εξωτερικό και να έχω συμβόλαιο με μεγάλες διοργανώσεις, όπως το GLORY ή το Enfusion.»

Για το αν τον αγχώνει το γεγονός των μεγάλων αγώνων: «Δεν είναι καθόλου αγχωτικό. Το θέλω πολύ αυτό που κάνω. Αυτό θέλω ν’ ακολουθήσω, άρα ο επαγγελματισμός από τόσο νεαρή ηλικία μόνο καλό μου κάνει.»

Για την άποψή του όσον αφορά το Spartan’s Night είπε: «Είναι κατά τη γνώμη μου απ’ τα πιο ωραία πρότζεκτ ελληνικής διοργάνωσης στην ιστορία των μαχητικών αθλημάτων. Σημαντικότατη η προσπάθεια ανάδειξης του ελληνικού kickboxing και πιστεύω ότι θα υπάρξει μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο. Μπράβο στους κυρίους Χαλκίδη – Παπαδόπουλο, τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους.»

Για τη δυνατή κερκίδα που τον στηρίζει: «Σε κάθε αγώνα μου, εκτός από τον δάσκαλό μου και την ομάδα μου, έχω άλλη μία πολύ σημαντική ομάδα που είναι στην εξέδρα. Πρόκειται για την οικογένειά μου, τους φίλους μου, την κοπέλα, τους συγγενείς και όποιος άλλος με στηρίζει. Συμβάλλουν ο καθένας ξεχωριστά, υποστηρίζουν το όνειρό μου και τους ευχαριστώ για ό,τι κάνουν.»

Photo Credits: Sports Click από το FFC 28