20/04/2024

Ασταμάτητος ο Σούλι με οκτώ στα οκτώ, νίκη και για Καμπέρη στο Hall of Champions

Την όγδοη σερί νίκη του πέτυχε ο Αντριάν Σούλι που μέσα σε μία εβδομάδα έπαιξε δύο αγώνες και συνέχισε τις επιτυχίες. Μαζί του και η Ειρήνη Καμπέρη που κέρδισε και οι δύο τους πέτυχαν το απόλυτο για τον Α.Σ Ελευσίς. Αναλυτικά η ανακοίνωση.


«100% επιτυχία ο απολογισμός στην διοργανωση Hall Of Champions που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ν.Ηράκλειο στην Αθήνα οι δυο αθλητές μας κατάφεραν να κερδίσουν τους αξιόλογους και δυνατούς αντιπάλους τους,
Η αθλήτρια μας Ειρήνη Καμπερη αγωνίστηκε μόλις δεύτερη φορά πάνω σε ring και τις δυο φορές ήταν εκείνη η νικήτρια έτσι ξεκινάει η δικιά της πορεία κάνοντας το δικό της σερί με 2 αγωνες 2 ΝΙΚΕΣ.
Ο αθλητής μας Adrian Suli έχει ανεβεί ένα σκαλοπάτι ακόμα κάνοντας μέσα σε (7 ημέρες) δυο νίκες αγωνίστηκε δυο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και τα πήγε περίφημα κερδίζοντας τους αντιπάλους τους χθες όμως ο Adrian Suli αγωνίστηκε με έναν πολύ καλό αντίπαλο όπου είχε 10σερι νίκες μέχρι που βρέθηκε μπροστά του ο αθλητής μας και τον σταμάτησε για να συνεχίσει ο αθλητής μας Adrian Suli το δικό του σερί κάνοντας 8 αγωνες 8 ΝΙΚΕΣ…Συγχαρητήρια και τους δυο αθλητές μας…»