29/03/2024

Αργύρης, Κουντέλσκι και Ποντολεάνου πάνε στην Γερμανία για αγώνες

Τρία νέα ματς έκλεισε ο Στέλιος Πολίτης στο Elite Fight Night της Γερμανίας που γίνεται στις 16 Μαρτίου και θα αγωνιστούν Αργύρης, Κουντέλσκι και Ποντολεάνου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Όπως έχουμε ανακοινώσει ήδη από την αρχή της νέας χρονιάς, βροχή τα σπουδαία επαγγελματικά ματς στο εξωτερικό που ήδη έχουμε κλείσει για τους Έλληνες μαχητές και προπονητές που συνεργάζονται με τις ισχυρές Παγκόσμιες Ομοσπονδίες που εκπροσωπούμε στην Ελλάδα και έχει συνέχεια.

Σήμερα θα ανακοινώσουμε για τις 16 Μαρτίου στο Βερολίνο την παρουσία μιας μεγάλης Ελληνικής αποστολής που οργανώσαμε για την νέα μεγάλη διοργάνωση Elite Fight Night στη Γερμανία με εξαιρετική κάρτα αγώνων .

Για Παγκόσμιο Τίτλο WKU Κ-1 σε αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών στα 63,5κ ο Μιχάλης Αργύρης του Δημήτρη Παπαδόπουλου απέναντι Ali El Saleh.

O Αντώνης Κουντέλσκι του Savage Camp σε ένα δυνατό superfight στα 65κ απέναντι στον Omid Rizaiee. Τέλος ο Μαριάν Ποντολεάνου του Παναγιώτη Βλαχάκη επίσης σε ένα δυνατό αγώνα απέναντι στον Turpar Ali Inderbaer στα 51κ .

Έτσι θα βρεθώ μια εβδομάδα πριν το Gods of War 12 WLF με τους Ελληνες αθλητές μας που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στη Γερμανία, σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση με σπουδαία κάρτα αγώνων και την αιγίδα της WKU».