29/03/2024

Από την άκρη του κόσμου…στην Ελλάδα για το K-1 Open!

efs-websitebanner-advΜαχητές κυριολεκτικά από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου θα βρεθούν στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχουν στο K-1 Open world championship που θα διοργανωθεί στο κλειστό του Γαλατσίου από την ομάδα του Gods of War.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας και τις ανακοινώσεις των διοργανωτών, αθλητικές αποστολές θα καταφθάσουν στην χώρα, όχι μόνο από γειτονικές χώρες όπως Κύπρος, Αλβανία, Ιταλία αλλά και πιο δυτικοευρωπαϊκές, όπως η Γερμανία, η Γαλλία, η Αγγλία και η Τσεχία, ανατολικοευρωπαϊκές όπως η Αρμενία, η Γεωργία και η Ουκρανία αλλά και οι… εδώ δίπλα μας – Μογγολία και Αυστραλία! Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται, εξάλλου μάθαμε ότι εκτός από τις χώρες που για πρώτη φορά έρχονται στην Ελλάδα έτσι οργανωμένα για αγώνες, υπάρχει συμμετοχή ρεκόρ και από τις Έλληνες.

Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο…

Καταρχάς, το παγκόσμιο όπεν του K-1 είναι ένα σπάνιο event που δεν επαναλαμβάνεται σε κάθε χώρα και έτσι όλοι ψάχνουν την ευκαιρία τους εδώ στην Ελλάδα για το 2016

Επίσης, το Κ-1 έχει ρίξει πολύ προσοχή στην Ευρώπη, ψάχνει για νέα ταλέντο και ανερχόμενους kickboxers και ετοιμάζει events σε όλη την ήπειρο σε επαγγελματικό φυσικά επίπεδο με τουρνουά για να βγάλει νέους πρωταθλητές και κάποιες από τις συμμετοχές θα κριθούν στο παγκόσμιο Open!

Τρανή περίπτωση ο Σέρβος Rade Opacic που από το Χρυσο στο περυσινό παγκόσμιο Open, διεκδικεί φέτος την οκτάδα στο επαγγελματικό K-1 World Grand Prix Europe!

muay_k-1_banner_600x97