19/04/2024

Απρίλιος, ο μήνας των μαχητικών διοργανώσεων στην Ελλάδα!

Ένας φουλ μαχητικός μήνας για τοπική σκηνή, ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες με σπουδαίες διοργανώσεις και στην Αθήνα αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Colosseum 2 στην Θεσσαλονίκη

Στην συμπρωτεύουσα στις 10 του μήνα επιστρέψει το Colosseum η διοργάνωση που είχε κερδίσει τις εντυπώσεις πέρυσι με το ντεμπούτο της και έρχεται πάλι φέτος με πολύ δυνατούς μαχητές όπως ο Νίκος Παπαδημητρίου, ο Καρτόζια ο Ντανελιάν αλλά και μια τετράδα φωτιά στα 80 κιλά με Ογκανεσιάν, Μήσια, Σκαφιά και Ελ Μπρουζίνη.

.

GODS OF WAR 8 – WLF

Την ίδια μέρα στην Αθήνα θα έχουμε την χαρά να δούμε μια από τις ενδιαφέρουσες και «βαριές» κάρτες που έχουμε δει σε ελληνική διοργάνωση αφού ο Στέλιος Πολίτης στο Gods of War 8 στο ΔΑΗΣ κάνει μια τεράστια συνεργασία με την κορυφαία Κινέζικη διοργάνωση WLF και φέρνει στην Ελλάδα Κινέζους πρωταθλητές που είναι όλο και πιο υπολογίσιμοι στο διεθνές Kickboxing αφού παίζουν με όλα τα μεγάλα ονόματα και σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Jiao Fukai για παράδειγμα, που θα αντιμετωπίσει τον Γιάννη Μπούκη , παίζει με Petrosyan, Souwer, Ngibi κοκ.

Βέβαια δεν είναι μόνο οι ξένοι μαχητές που ανεβάζουν την βραδιά αλλά και η παρουσία μιας ελίτ των Ελλήνων Kickboxer που θα τους υποδεχθεί στην χώρα μας και θέλει και να τους κερδίσει και να πάρει τις ευκαιρίες πίσω την πατρίδα τους που φέρνουν και χρήματα αλλά και προβολή!

Εκτός από τον Γιάννη Μπούκη θα δούμε τους Αλέξανδρο Χατζηχρόνογλου, Γιάννη Σοφοκλέους, Διονύση Γκίκα, Σωκράτης Κερπάτσι, Νίκος Κελέκη και μια ακόμη σειρά από φορμαρισμένα ονόματα.

Από ότι μαθαίνουμε και η παραγωγή των Κινέζων του WLF έρχεται οργανωμένη να κάνει αφιέρωμα στην ΑΘήνα και την Ελλάδα γενικότερα στο πλαίσιο του event.

No Limits: Κακουμπάβας Vs Markou

Περίπου δύο βδομάδες αργότερα θα έχουμε και το επετειακό No Limits «Gods of War» στο Ολυμπιακό Κλειστό της πυγμαχίας στο Περιστέρι, όπου ξεχωρίζει για την μάχη της χρονιάς, το Superfight που όλοι περιμένουμε, μεταξύ του Μελέτη Κακουμπάβα και του Φλωριάν Μάρκου. Όχι ότι δεν ήμασταν ήδη ενθουσιασμένοι για το «Rubber Match» μεταξύ τους αλλά μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έκαναν στο FFC της Αθήνα μέχρι και ο πιο ανυποψίαστος πρέπει να ξέρει ότι υπόσχονται πολύ θέαμα!

Φυσικά θα πάμε για να δούμε και τον εξαιρετικό Βαγγέλη Χατζή, το «grudge match» Καρούσου – Μουστάκη, τον φορμάρισμένο Γιάννη Μανώλα κ.α.

GODS OF WAR 8 ( GREECE VS CHINA )

Δημοσιεύτηκε από Gods of War στις Σάββατο, 2 Απριλίου 2016