20/04/2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χατζηχρόνογλου Vs Νικολαΐδης… γράφουν ιστορία στο “BATTLE 4”

Το παιχνίδι που όλοι περίμεναν για το απόλυτο ξεκαθάρισμα στην κατηγορία των 81 κιλών επιτέλους, στις 10 Μαρτίου θα πάρει… σάρκα και οστά! Ο Αλέξανδρος «Professor» Χατζηχρόνογλου θα συναντήσει σε μία μάχη μέχρις εσχάτων τον Αλέξανδρο «Bad Boy» Νικολαΐδη.

Μήνες ολόκληρους, άπαντες, στο χώρο προσπαθούσαν να… κλείσουν το συγκεκριμένο ντέρμπι, όμως κανείς δεν τα κατάφερε. Τελικά, χάρη στις καίριες προσπάθειες του Στέφανου Κωνσταντινίδη, στις 10 Μαρτίου στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας θα δούμε αυτό που περιμέναμε όλοι!
Προκλήσεις επί προκλήσεων, αναβολές επί αναβολών δεν θα σταθούν αυτή τη φορά εμπόδιο ώστε να δούμε τους δύο πλέον καλύτερους αθλητές στη συγκεκριμένη κατηγορία να… ξεκαθαρίζουν, όχι απλά μία ζώνη, αλλά τον τίτλο του καλύτερου…

Το Who is Who των δύο «μονομάχων»

Η «κόντρα» των δύο σούπερ μαχητών ξεκίνησε από την πρώτη μάχη μεταξύ τους, όταν ο «Professor» επικράτησε του Νικολαΐδη στο «BATTLE 2». Αξίζει να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τη ζώνη Light Heavyweight, ο «Bad Boy» τραυμάτισε το αριστερό του χέρι, γεγονός που τον άφησε εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι το πρόσφατο «No Limits 20» εκεί που ο Αλέξανδρος αγωνίστηκε με τον φημισμένο αθλητή στο χώρο του Kickboxing, Yordan Yankov! 
Νωρίτερα, σημειώνουμε… αυστηρά πως στο «BATTLE 3» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μαζί με τον μάνατζερ του Γιώργο Βεντούρα (GFC) ανέβηκαν πάνω στο ρινγκ, με τον «Bad Boy» να προκαλεί στην… ευθεία τον Χατζηχρόνογλου για τη ρεβάνς. Από τότε πέρασαν αρκετοί μήνες για να δούμε στις 10 Μαρτίου το μεγαλύτερο… ξεκαθάρισμα των τελευταίων χρόνων.
Στην αντίπερα όχθη ο «Professor» δεν αποδέχθηκε την πρόκληση του Νικολαΐδη (σ.σ. μέχρι σήμερα), αλλά δεν έμεινε ανενεργός παίζοντας δυνατά παιχνίδια σε Ρωσία και Ελλάδα. Το τελευταίο μάλιστα ήταν απέναντι στον Νίκο Κελέκη στα pre-games του K-1 World Max της Αθήνας. 
Το fightsports.gr σας παραθέτει το σχετικό βίντεο της πρώτης και τελευταίας μέχρι τις 10 Μαρτίου μάχης των Αλέξανδρου Χατζηχρόνογλου και Αλέξανδρου Νικολαΐδη