19/04/2024

Αποθέωσε τα κορίτσια του Elite Fightsports και του Old School Fight Gym ο Παπανικολάου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο leader του Elite Fightsports, για την πορεία των κοριτσιών της ομάδας (και του Old School Fight Gym) στα trials του Σκορπιού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


«Αισθάνομαι υπερήφανος που οι προσπάθειές μηνών απέφεραν καρπούς για αυτό το κορίτσι… η απόδειξη του οτι η συνέπεια η εργατικότητα και η επιμονή φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε ένα δύσκολο αγώνα που άνοιξε την αυλαία των σημερινών Scorpion Trials και έληξε ισόπαλος στα σημεία, απέναντι σε μια δυνατή αντίπαλο, η Δήμητρα Πλέσσα έβγαλε όλα όσα έχουμε δουλέψει στους λίγους μήνες που ασχολείται με το άθλημα και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον… Η άλλη αθλήτρια της σχολής μας ELITE FIGHTSPORTS, Άννα Μαρία Σταματοπούλου, δυστυχώς δεν αγωνίστηκε λόγω ζευγαρώματος αλλά κέρδισε την εμπειρία και θα οφέλη της προετοιμασίας μέχρι την τελευταία στιγμή και αναμένουμε πλέον τον επόμενο αγώνα…

Η εκπαιδεύτρια της σχολής μας και αθλήτρια του δασκάλου Βασίλη Ξερικού, Αλεξάνδρα Σαββοπούλου κυριολεκτικά ισοπέδωσε την αντίπαλό της με ένα καταιγιστικό ρυθμό. Και τέλος η μικρούλα μας από το παιδικό τμήμα του OLD SCHOOL FIGHT GYM έδωσε δύο νικηφόρους αγώνες (και μάλιστα ο δεύτερος με διαφορά σχεδόν 10 κιλών δείχνοντας πως το μέλλον της ανήκει. Ευχαριστώ όλους τους αθλητές της ομάδας για την βοήθεια και κυρίως όσους ήταν σήμερα εκεί δίπλα στην ομάδα μας και τέλος τον δάσκαλο Γιώργο Κυριακοπουλο για τις συμβουλές και τη βοήθεια του».