26/04/2024

Απάντηση της Μπιτάκου για τις ημερομηνίες των διοργανώσεων

Με αφορμή το άρθρο – παρέμβαση του Χρήστου Μπάρδα στο Fightsports.gr, η Γωγώ Μπιτάκου απάντησε για τις ημερομηνίες των διοργανώσεων που συμπίπτουν χρονικά.

«Δυστυχώς για το χώρο τα λαμόγια οι αλεξιπτωτιστές και οι ανόητοι ψευτοδιοργανωτές δεν μπορούν να αντιληφθούν τα αυτονόητα ! Επιπλεόν χρειάζεται σεβασμός ήθος και αξιοπρέπεια και όταν ξεκινάς και διατηρείς την ψευτοδιοργανωτικη καριέρα σου σε δολοπλοκίες βυζαντινισμους και μακιαβελλιστικες τακτικές χωρίς καμία ουσιαστική αγάπη για το χώρο καταλήγεις να γίνεσαι επικίνδυνος!

Μονο οι σχολές πλέον θα βάλουν τάξη με το να κρίνουν με σοβαρότητα και σύνεση ποιους θα στηρίζουν πριν να ειναι αργά και γυρίσουμε στα club και τα ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ εκεί που ηταν τα ring πριν το 2006! Οι ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ειναι εργαζόμενοι, αθλητές ανθρώπινες ζωές και όνειρα όποιον δεν τα σέβεται και δεν ξέρει πως να τηρεί στοιχειώδεις αρχές υγιούς ανταγωνισμού ήρθε η ώρα να τον ρίξετε στον «καιαδα» που πανε όλοι οι ανίκανοι τωρα με το ξεκαθάρισμα που προκαλεί η οικονομική κρίση!

Εχω πίστη παντα στη ΘΕΙΑ δική και στη σύνεση συγκεκριμένων σχολών που θα προστατέψουν όσα με θυσία, ρίσκο,σκληρή δουλειά και υπέρβαση έχουν χτιστεί εδω και χρονια για να τα βρουν έτοιμα αδαή και παρασιτογονα ανθρωπάκια που είδαν φως και μπήκαν χρησιμοποιώντας έτοιμους αθλητές αγώνες και ιδέες…οι σχολές μονο μπορούν να βάλουν τάξη και συνετοί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που κάνουν καλά τη δουλειά τους χωρίς να εξαρτώνται οικονομικά απο κανέναν ψευτοδιοργανωτη!»