26/04/2024

Απάντηση «έκπληξη» του Μιχάλη Ζαμπίδη στον Φλοριάν Μάρκου

Την πρώτη ημέρα του Φλεβάρη το Fightsports.gr εξασφάλισε κατ’ αποκλειστικότητα την ανοιχτή πρόταση του Φλοριάν Μάρκου στον Μιχάλη Ζαμπίδη για αγώνα.


Ενάμιση μήνα μετά -μερικές ώρες- προτού ο Μιχάλης Ζαμπίδης κάνει επίσημη την επιστροφή του στο ρινγκ σε αγώνα επαγγελματικής πυγμαχίας στη Γερμανία, το Fightsports.gr σας παρουσιάζει την απάντηση του «Iron Mike» στον «TNT».

Συγκεκριμένα, ρωτήσαμε τον Μιχάλη Ζαμπίδη εάν θα έμπαινε σε διαδικασία να σκεφτεί έναν αγώνα με τον δημοφιλή Φλοριάν Μάρκου ο οποίος επίσης έχει κάνει στροφή στο επαγγελματικό μποξ. Η απάντηση του Έλληνα παγκόσμιου πρωταθλητή ήταν ξεκάθαρη: «Φυσικά κι είμαι ανοιχτός να αγωνιστώ σε πυγμαχικό αγώνα με όποιον ζυγίζει 70 κιλά, αρκεί φυσικά πίσω από αυτό, να υπάρχει μια σοβαρή επαγγελματική πρόταση.»

Αυτό είναι το πλέον χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης του Μιχάλη Ζαμπίδη, ελάχιστα, πριν μπει στο αεροπλάνο με προορισμό τη Γερμανία, εκεί που στις 23 Μαρτίου θα κοντραριστεί με τον Antonio Gomez, τον Ισπανό μποξέρ που επέλεξε η διοργάνωση BREAKOUT για να φτιάξει το main event της.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ FIGHTSPORTS.GR