26/04/2024

Αντώνης Γιαννούλας: Μεγάλο μπράβο σε Stam και ΤΝS

Το νέο γυμναστήριο του Σταμάτη Μπιτάκου και του TNS, φαίνεται πως κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου, με τον Αντώνη Γιαννούλα, δάσκαλο πυγμαχίας, του Stam The Showman Academy, να τονίζει πως αυτό που συμβαίνει στη σχολή είναι πρωτόγνωρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αντώνη Γιαννούλα στο Fightsports. gr:

Αντώνη σε καλωσορίζουμε ξανά. Οι εντυπώσεις σου σαν δάσκαλος αλλά και σαν θεατής της νέας σχολής, όσον αφορά το οργανωτικό κομμάτι;
Είναι κάτι πρωτότυπο και πιστεύω ότι δεν υπάρχει πουθενά αλλού κάτι τέτοιο. Είναι μία ακαδημία μαχητικών αθλημάτων που μ’ έφερε πολλά χρόνια πίσω και μου θύμισε την εποχή που ήμουν στο εξωτερικό. Ένα μεγάλο μπράβο σε Stam και ΤΝS!!!
Η προσέλευση του κόσμου ήταν ικανοποιητική; Ποια πολεμική τέχνη προτιμούν περισσότερο;
Αυτό που γίνεται εδώ και 2 μέρες είναι απίστευτο. Στο μάθημα πυγμαχία, μία αίθουσα 500 τμ., είναι σχεδόν γεμάτη κι ένα ευχαριστώ θέλω να δώσω σε όλους αυτούς, που είναι δίπλα μου και ειδικά σήμερα. Την μεγαλύτερη προτίμηση αυτή την στιγμή, έχει η πυγμαχία.
Για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος το γυμναστήριο του Stam, κι όχι κάποιο άλλο;
Η ομάδα αυτή αποτελείται από αθλητές και αυτό που θα δουν τα παιδιά σ’ όλα τα τμήματα, είναι για μένα η προπόνηση- ευλογία. Το σύνθημα μας είναι Boxing= Θεραπεία.
Με τα παιδιά είσαστε και φίλοι εκτός σχολής. Αυτό βοηθάει κατά κάποιο τρόπο την λειτουργία του γυμναστηρίου;
Ναι φυσικά! Ο ένας στηρίζει τον άλλον και έχουμε καλή χημεία. Το βασικό είναι να τα δίνουμε όλα κι αυτό βλέπουν τα παιδιά. Αυτό που γίνεται στο συγκεκριμένο team, είναι απίστευτο καθώς θα πρέπει να έρθει κάποιος από κοντά, για να το ζήσει…