28/03/2024

Αντώνης Αρμενατζόγλου: Έχω μάθει στα δύσκολα, θα δείτε θέαμα στο Gods of War

Μία ακόμη σπουδαία μάχη ετοιμάζεται να δώσει ο Αντώνης Αρμενατζόγλου στις 24 Μαρτίου στο Gods of War απέναντι στον  Duoli Chen.


Ο Στέλιος Πολίτης δεν επέλεξε τυχαία τον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους που έχει κάνει καταπληκτική σεζόν το 2017, και του δίνει ένα δυνατό παιχνίδι στην κάρτα του promotion.

To Fightsports.gr επικοινώνησε με τον Αρμενατζόγλου λίγες μέρες πριν τον αγώνα, για να μάθει πως πήγε η προετοιμασία του kickboxer στην Ολλανδία και ποιοι είναι στόχοι του από το event και έπειτα. Αναλυτικά:

Aντώνη πραγματοποίησες την προετοιμασία σου για το Gods of War στην Ολλανδία. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου για το Ολλανδικό kickboxing κι αν κέρδισες πράγματα από αυτήν την εμπειρία;

«Καλησπέρα Κίμωνα αρχικά θα ήθελα σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση σου. Στην Ολλανδία το kickboxing όπως ξέρουμε όλοι ότι είναι σε καλύτερο επίπεδο απ’ ότι στην Ελλάδα.

Οι προπονήσεις και τα σπάρινγκ είναι αρκετά σκληρά, όποτε στην διάρκεια που ήμουν εκεί με την ομάδα μου, προπονηθήκαμε αρκετά, είδαμε διαφορετικό μαχητικό κόσμο. Μιλήσαμε με τον Andy Souwer, μας προπόνησε και ο ίδιος και πιστεύω ότι μας βοήθησε αυτή η μικρή αλλαγή παραστάσεων και προπονητικού χώρου».

Αντιμετωπίζεις έναν επικίνδυνο αθλητή σε μια κατηγορία καινούρια για σένα στα 80 κιλά. Στόχος σου είναι να καθιερωθείς στην συγκεκριμένη κατηγορία και να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους 8οαρηδες της χώρας;

«Για ακόμη μια φορά θα με δείτε σε μια νέα κατηγορία να αγωνίζομαι. Όπως έχετε παρατηρήσει αγωνίζομαι πάντα με δυνατούς αντιπάλους οπότε δεν είναι κάτι καινούργιο για εμένα.

Στόχος μου είναι να αντιμετωπίζω πάντα τους καλύτερους είτε από εξωτερικό είτε από Ελλάδα, δίνοντας δυνατές και θεαματικές μάχες. Έχω κάνει σκληρή προετοιμασία με τον δάσκαλο μου Ιωάννη Θεοφάνους, έτσι ώστε να δώσω μια πολύ δυνατή μάχη».

Ένα μήνυμα στο κοινό που θα έρθει να σε δει να αγωνίζεσαι στο event;

«Όσοι έρθουν να παρακολουθήσουν αυτή την μάχη μου θα δουν σίγουρα πολύ δυνατό θέαμα και πιστεύω ότι θα έχουν να την θυμούνται για αρκετό καιρό.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που με στηρίζει, τον δάσκαλο μου Ιωάννη Θεοφάνους και την ομάδα μου Fight Club Galatsi, καθώς και τους χορηγούς μου BIOTZA , Ιωάννης Μαυρίδης MG Diet ,Physio team, Encore Athens training, Drop all day bar , Multifitness, XASIKA».