24/04/2024

Αντωνία Πρίφτη: «Να περιμένουν δυνατές μάχες εντός και εκτός συνόρων»

Το ανερχόμενο αστέρι του Fight Club Γαλατσίου μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr

Η αγωνιστική σεζόν είναι προ των πυλών και η Αντωνία Πρίφτη είναι μία από τις αθλήτριες που θα μας απασχολήσει συχνά. Το ανερχόμενο αστέρι του Fight Club Γαλατσίου έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ 54 νικών με μόλις μία ήττα στο kickboxing. 

Η Πρίφτη έχει το βλέμμα της πλέον και στους αγώνες εκτός συνόρων ενώ υπόσχεται δυνατές μάχες στο κοινό της. Ο στόχος της Πρίφτη για φέτος είναι ξεκάθαρος.

«Το ρεκόρ μου έως τώρα είναι 54-1 και ελπίζω να συνεχίσω να το διατηρώ και φέτος, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά και βάζοντας υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο που έρχεται», μας λέει στα πρώτα της λόγια.

Η νεαρή kickboxer προπονείται με τον Γιάννη Θεοφάνους που έχει αναδείξει σημαντικούς αθλητές του χώρου και γνωρίζει τον τρόπο που θα…χτίσει την Πρίφτη. Αυτό αποτελεί ένα σημαντικό ατού για εκείνη.

«Είναι πολύ σημαντικό που είμαι μέλος σε μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ελληνικού kickboxing που έχει αναδείξει μεγάλους αθλητές στο παρελθόν. Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα να βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα που καθημερινά με ωθεί να γίνομαι όλο και καλύτερη σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος», τονίζει η Πρίφτη που δίνει την υπόσχεση για δυναμική επιστροφή στην δράση.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει σ’ ότι και αν κάνω και στον κόσμο που με παρακολουθεί και με στηρίζει με τον δικό του τρόπο. Να περιμένουν δυνατές μάχες εντός και εκτός συνόρων αν όλα πάνε καλά».

Photo:Sportsclick