25/04/2024

Αντεπίθεση Μπιτάκου: Δεν θέλει ούτε ο Μάρκου ούτε ο Κακουμπάβας αυτό ματς!

Σε μία χειμμαρώδη ανακοίνωση όπως μας συνηθίζει ο Σταμάτης Μπιτάκος πριν από λίγο κατηγόρησε τους Μελέτη Κακουμπάβα και Φλοριάν Μάρκου πως δεν θέλουν να παίξουν στην πραγματικότητα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Αυτά τα είχα γράψει τοτε γιατί έτσι πίστευα για τους συγκεκριμένους αθλητές το 2015 οταν αρχικά είχε κλειστεί ο αγώνας αυτος.Δυστυχώς έπεσα έξω και γιαυτο το λογο θα βγω για άλλη μία φορά και θα πω την αλήθεια όπως κάνω πάντα γιατι το θέμα εχει πάρει πλεον κωμικοτραγικές διαστάσεις…Κατά τη γνώμη μου ούτε ο ένας αθλητής θέλει το ματς ούτε ο άλλος.

Απο την μια πλευρά δεν γίνεται να σε αποκαλεί «χεστη» κάποιος και να σε προκαλεί με τόσο άσχημο τρόπο και να μην έχεις βγει να κάνεις ούτε μισή δήλωση ακομα εδω και τόσο καιρο, απο την αλλη πλευρά εχουμε έναν αθλητή που ενώ ξέρει παρα πολυ καλά μέχρι πόσα λεφτά μπορεί να του δώσει ένας διοργανωτής στην Ελλαδίτσα μας ζητάει τα τριπλά για να μην γίνει ο αγώνας και βγαίνει και λέει ένα σωρό βλακείες που στο φινάλε φινάλε δεν είναι και η δουλειά του αυτή….

Την μία μέρα βγαίνει και ζητάει 30 χιλιάρικα που δεν τα παίρνουν αθλητές ούτε στο Glory αυτα τα λεφτά και την άλλη βγαίνει και λέει παίζει τζάμπα δηλαδή από φιλάργυρος μέσα σε λίγες ώρες φιλάνθρωπος!! Γελάει ο κόσμος!!!

Μπήκα στα 40 μου με ένα πόδι σακατεμένος να δώσω θέαμα στο κοινό των πολεμικών τεχνών γιατι αυτη ειναι η δουλειά μου και γιατι ποτε δεν κόλωσα να παίξω με οποιοδήποτε ειχα απέναντι μου!!!

Αν είστε σοβαροί τα λεφτά που σας έχουν προτείνει είναι πάρα πολύ καλά που δεν τα παίρνουνε άλλοι αθλητές στην Ευρώπη με διπλάσιους αγώνες από εσάς σταματηστε να μπερδεύετε και να παραμυθιάζετε τον κόσμο που δε γνωρίζει από τιμές αθλητών και budget διοργανωτικό και βγείτε να χαρίσετε θέαμα σε όλους εμας γιατί πραγματικά είστε αθληταράδες και εχουμε ολοι ανάγκη απο τετοιες παιχνιδάρες στη φτωχή Ελλαδιτσα μας κατα τ’αλλα αλλιώς εάν δεν έχετε όρεξη να κανετε αυτο που λέτε οτι ειστε αλλάξτε επάγγελμα και βγάλτε τα γαντια από τα χέρια σας.

Με αγάπη εκτίμηση και σεβασμό μόνο στους πραγματικούς μαχητές Stam The Showman.(haters βγάλτε επιτέλους το σκασμό και αφήστε τους ειδικούς να δουλέψουν)».