25/04/2024

Αντίστροφη μέτρηση για No Limits 24

Δελτίο Τύπου No Limits 24

«Κορυφαίες μάχες υπερβαίνοντας τα…όρια, υποσχέθηκαν οι πρωταγωνιστές της κορυφαίας Ελληνικής μαχητικής διοργάνωσης No Limits που συνεχίζει ακάθεκτη στην ένατη χρονιά και 24η διοργάνωση.

Με διακριτικό τίτλο ‘’The Moment’’ , αυτή την Κυριακή στην Αθηναϊκή Ριβιέρα( South Coast- Βούλα), η Γεωργία Μπιτάκου , η μόνη γυναίκα διοργανώτρια fight show στον κόσμο που το 2006 ξεκίνησε τις επαγγελματικές διοργανώσεις για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζει μια συναρπαστική κάρτα αγώνων με προεξέχουσα μάχη , την πυγμαχική αναμέτρηση – derby που θα κρίνει τη θέση στην κορυφή.

Ο θρύλος Σπύρος Ιωαννίδης που θα αντιμετωπίσει τον νεαρό αήττητο Γεωργιανό Nikoloz Gviniashvili, με αποφασιστικότητα στη συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο Riva(Μικρολίμανο) δήλωσε πως είναι πολύ καλά προετοιμασμένος και δεν σκοπεύει να αφήσει τη ζώνη No Limits Champion Belt από τη μέση του.

Με ταπεινότητα απέναντι στον απόλυτο πυγμαχικό θρύλο στάθηκε ο φιλόδοξος Gviniashvili που μέχρι τώρα κανείς δεν κατάφερε να αναχαιτίσει την ανοδική πορεία του, επισημαίνοντας πως ‘’ξέρω πως δεν θα είναι εύκολη μάχη, σέβομαι την εμπειρία του Ιωαννίδη, πάντοτε τον θαύμαζα, αλλά εκείνο το βράδυ σκοπεύω να φορέσω τη ζώνη και να γίνω ο No Limits Champion της κατηγορίας».

Στη θέση  του τραυματία Χιώτη, ο Νίκος Κελέκης, εκ των πρωταγωνιστών της κατηγορίας(81kg), δήλωσε έτοιμος για τη μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στον πολύ καλά φορμαρισμένο Μαροκινό Ismail El Brouzini, τονίζοντας πως το κοινό θα απολαύσει πλούσιο θέαμα.

Το αήττητο σκοπεύει να διατηρήσει και ο αξιωματικός στην αεροπορία και Kick Boxing Champion Heavyweight, Σταύρος Γρηγορακάκης, ενώ το λόγο πήραν και οι υπόλοιποι μαχητές,  που ανυπομονούν να ανέβουν στο Ring το βράδυ της Κυριακής χαρίζοντας μοναδικό θέαμα.

Ο βασιλιάς του bradefer και της βαριάς κατηγορίας Χρήστος Γκιόκας, από το Μαραθώνα, για δεύτερη φορά θα εμφανιστεί στο No Limits και στο τραπεζάκι της χειροπάλης θα αναμετρηθεί με το γνωστό ‘’μασίστα’’ από την τηλεοπτική διαφήμιση και πρωταθλητή Bodybuilding Μανώλη Σπύρου: «Συγχαίρω τον αντίπαλό μου, που εάν και προέρχεται από το σιδερένιο άθλημα δέχτηκε την πρόκληση για τον αγώνα μας και μαζί συμβάλλουμε στην περαιτέρω προώθηση της χειροπάλης που πλέον μέσα από τα No Limits αναδεικνύεται σωστά και δικαιώνει τις προσπάθειές μας», επεσήμανε ο Μαραθωνίτης πρωταθλητής που  κέρδισε τις  εντυπώσεις στο No Limits 23 στο Ολυμπιακό Πυγμαχίας.

Η διοργανώτρια κα. Γεωργία Μπιτάκου, με τη σειρά της υπογράμμισε πως από Σεπτέμβρη θα έρθουν νέες ανατροπές στη δομή του No Limits που στοχεύει με συγκεκριμένη στρατηγική εδώ και δύο χρόνια, στην εξάπλωση του θεσμού εκτός συνόρων και δήλωσε χαρακτηριστικά πως ‘’το No Limits εξακολουθεί να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά και να φτιάχνει πρωταγωνιστές στη μαχητική σκηνή που θα συναρπάσουν το κοινό» και έκλεισε διαβεβαιώνοντας πως το ‘’Moment’’ στο South Coast θα ρίξει αυλαία  με τον πιο συναρπαστικό και θεαματικό τρόπο στη φετινή  αγωνιστική σεζόν.

Παρόντες πολλοί παράγοντες του χώρου, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες που στηρίζουν το θεσμό  και παλαίμαχοι πρωταθλητές όπως ο Ολυμπιονίκης Πυγμαχίας Γιώργος Στεφανόπουλος, οι παλαίμαχοι Tigran Uzlian και Χρήστος Γάτσης, o παγκόσμιος πρωταθλητής grappling Γιώργος Κατσινόπουλος, ο δάσκαλος κα συγγραφέας Γιώργος Περγιάλης, η Ολυμπιονίκης στο πόλο Σταυρούλα Αντωνάκου, ο γνωστός πρωταθλητής σωματικής διάπλασης Γιάννης Βασάλος και bradefer Αντώνης Πανάρετος,  κ.αλ.

No Limits 24

‘’The Moment’’

20/07/2014

South Coast- Voula

Start: 21:00         Ticket: 15€