19/04/2024

Ανοιχτή προπόνηση για τον Άθλο Κιλκίς

Στις 18-19/6/2017 ήμερες Σάββατο και Κυριακή ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς με σκοπό την χαλάρωση της αγωνιστικής ομάδας από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα της περασμένης χρονιάς πραγματοποίησε Προπονητική Ημερίδα και εκδρομή στην Ασπροβαλτα και τον Σταυρο σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Θετική Ενεργεία του Πάρη Παρισιδη. Αναλυτικά το δελτίο του Άθλου Κιλκίς.


«Στην ημερίδα αυτή συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του tae kwon do και του kick Boxing καθώς και μικρά παιδιά των μελών του Δ.Σ..Στην αγωνιστική ημερίδα πραγματοποιήθηκε ελαφριά προπόνηση εξάσκησης με στόχους και ελαφρύ αγωνιστικό Σπαριγκ κάτω από την δροσιά των δέντρων του Πάρκου της Ασπροβαλτας στον πεζόδρομο της παράλιας διπλά στο θεατράκι του δήμου .

Ακολούθησε μπάνιο στην θάλασσα και μικρή βόλτα στον πεζόδρομο της Ασπροβαλτας άλλα και του Σταυρου όπου οι αθλητές γευμάτισαν .Μέτα το πέρας ο προπονητής Πουντζουκιδης Κων/νος δήλωσε ότι ήταν ενα πολύ όμορφο διήμερο που σίγουρα θα ξανά πραγματοποιηθεί .

Ήταν μια ενέργεια από την πλευρά του Συλλόγου μας όπου οι αθλητές δέθηκαν σαν μια παρέα έπαιξαν προπονήθηκαν ,γευμάτισαν ,κολύμπησαν στην θάλασσα και κοιμήθηκαν μαζί στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Θετικη Ενέργεια. Πολύ σημαντικό για την διαμόρφωση της ομαδικότητας και της συνεργασίας μεταξύ τους παρά το ατομικό των αθλημάτων τους. Κλείνοντας ευχαρίστησε Θερμά τον Κ. Πάρη Παρισιδη και τον σύλλογο του  για την φιλοξενία στις εγκαταστάσεις τους.»