28/03/2024

Ανδρέας Μαυρόπουλος: Να πρωταγωνιστήσω στα μεγάλα σαλόνια

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των τουρνουά και δη του Versus έγινε την περασμένη Κυριακή. Εκεί όπου ένας 17χρονος ονόματι Αντρέας Μαυρόπουλος, εξέπληξε τους πάντες και κέρδισε ένα τουρνουά απέναντι σε έμπειρους αθλητές όπως τον Λουκά Πρύζπεκ που είναι από τους παίκτες πρώτης γραμμής του Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου. Ο νεαρός kickboxer μιλάει αποκλειστικά στο Fightsports.gr για το επίτευγμα που ήρθε με πολύ κόπο και δουλειά.

«Δουλεύω καθημερινά για να μπορώ να ανταπεξέλθω σε κάθε πρόκληση- πρόσκληση. Αυτή η διοργάνωση ήταν το σκαλί για μένα. Δεν πήγα εκεί για το αποτέλεσμα αλλά για να βγάλω αυτά που δουλεύω στην προπόνηση. Πέτυχα διότι δουλεύω με τους δάσκαλους μου στο γυμναστήριο αδιάκοπα», τόνισε αρχικά ο νεαρός kickboxer που δεν θα συμμετάσχει στο ερχόμενο Best Fighter.

«Δυστυχώς κάποιοι τραυματισμοί στα πόδια δεν θα με αφήσουν να συμμετάσχω στο Best Fighter. Το ήθελα πολύ να παίξω με αθλητές τέτοιου επιπέδου. Δεν ξεχωρίζω κάποιον λίγο παραπάνω, τους σέβομαι όλους και τους θεωρώ πρότυπα για κάθε νέο παιδί», ανέφερε ο Μαυρόπουλος που μίλησε για το μεγάλο του όνειρο.

«Στην κατηγορία υπάρχουν αξιόλογοι αθλητές και τους θεωρώ παραδείγματα. Όνειρο μου είναι κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσω κι εγώ στα μεγάλα σαλόνια της κατηγορίας. Μέχρι τότε κεφάλι κάτω και δουλειά». Δείτε παρακάτω τον αθλητή του Φίλιππου Χρυσάκη να κερδίζει με εντυπωσιακό νοκ άουτ στον τελικό τον Λουκά Πρύζπεκ.

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: Fightlife