26/04/2024

Αναστασία Πόντικα: Η Πανταζή είναι ήδη νικήτρια!!!

Γράφει ο Κίμωνας Οζζ.

Η Αναστασία Πόντικα θα σταθεί στο πλευρό της Μαρίας Πανταζή για τον μεγάλο της αγώνα με την Amel Dehby στην Γαλλία για τις 15 Δεκεμβρίου, καθώς ο προπονητής της, Γιώργος Τσέλης δεν θα μπορέσει να βρεθεί εκεί. Η Πόντικα όντας πολύ έμπειρη θα είναι στη… γωνία της «Iron Barbie», με την ίδια να τονίζει πως η πρωταθλήτρια μας είναι ήδη νικήτρια και μόνο που θα συμμετάσχει σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Αναστασίας Πόντικα στο Fightsports. gr:

Aναστασία η εμπειρία σου στο χώρο είναι μεγάλη. Όταν η Μαρία ανέβει στο ρινγκ τι θα την συμβουλέψεις;
Να μην έχει καθόλου άγχος και να ευχαριστηθεί την ευκαιρία που της δίνεται απλόχερα. Είναι η μοναδική και οι κόποι της απέδωσαν, γι’ αυτό άλλωστε προσκλήθηκε για να διεκδικήσει ένα τέτοιο τίτλο. Δεν είναι τυχαίο πως δεν είχε καμία άλλη αυτή την ευκαιρία και εγώ προσωπικά την θεωρώ ήδη νικήτρια.
Θεωρείς ότι η προετοιμασία της είναι άρτια ενόψει 15 Δεκέμβρη;
Δεν ξέρω ακριβώς τι είδους προετοιμασία έκανε η Μαρία με τον προπονητή της. Εμείς δεν είχαμε μέχρι τώρα καμία μορφή συνεργασίας. Το κορίτσι απλά μου ζήτησε, φιλικά την βοήθεια μου, γι’ αυτόν τον αγώνα. Ο προπονητής της δεν θα μπορεί να είναι εκεί, ούτε στο camp προετοιμασίας της, ούτε στον αγώνα…. Ξέροντας όμως την Μαρία σαν άνθρωπο και βλέποντας το έργο του προπονητή της, πάνω της τα τελευταία χρόνια, πρέπει να πω ότι και οι δύο έχουν κάνει τα μέγιστα
Ποιος είναι ο στόχος από την «γωνία» που θα βρίσκεσαι ώστε να στηρίξεις την Μαρία;
Ο στόχος μου είναι να καταφέρω δύο πράγματα προκειμένου να φέρουμε την ζώνη στο σπίτι της Μαρίας και του προπονητή της εννοείται. Το πρώτο βασικότερα είναι να εμπνεύσω την Μαρία, να ακούσει τις οδηγίες μου στη  γωνία(δεν έχουμε δουλέψει μαζί, οπότε γίνεται πρώτη φορά) και δεύτερο είναι τα «κενά» που έχω ήδη βρει στην αντίπαλο, να μπορέσω να τα «ταιριάξω» στα πλεονεκτήματα της Πανταζή. Έχουμε ήδη επικοινωνήσει  πολλές φορές με την Μαρία και έχουμε μιλήσει για την τακτική μας. Γνωρίζω ότι είναι πειθαρχημένη και πεισματάρα. Πιστεύω ότι έχει ήδη δουλέψει πολύ πάνω σε αυτά που της είπα. Τώρα το μόνο που μας μένει είναι εκείνη την στιγμή να υπάρχει το απαραίτητο focus στον αγώνα κι όλα πιστεύω ότι θα πάνε καλά. Έχω πολύ εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της και κανείς ποτέ δεν απογοητεύτηκε απ’ τον χαρακτήρα της πάνω στο ρινγκ.

Kίμωνας Οζζ.