26/04/2024

Αναστασία Μπλαχούρα: Θα πολεμήσω με την Στελλίου για να πάρω την νίκη

efs-websitebanner-adv

Το πνεύμα νικητή που διακατέχει την Αναστασία Μπλαχούρα λίγες μέρες πριν την μάχη της με την Χριστίνα Χάρις Στελλίου στο EFS του Σαββάτου, καλείται να αποδείξει η μαχήτρια του Νίκου Σφυρίδη που δηλώνει αποφασισμένη.

«Αυτός είναι ο πρώτος μου επαγγελματικός αγώνας και απώτερος στόχος μου είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και φυσικά να κερδίσω τον αγώνα. Θέλω πολύ αυτή την νίκη και θα πολεμήσω γι’αυτή», τόνισε η νεαρή kickboxer που μίλησε για το game plan της. «Με τον προπονητή μου Νίκο Σφυρίδη έχουμε βγάλει το πλάνο και έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό. Είχαμε κάποιες άτυχες στιγμές όταν εμφανίστηκαν τραυματισμοί αλλά τους ξεπεράσαμε γρήγορα. Αυτή την στιγμή μετράω μέρες να ανέβω στο ρινγκ».

Τέλος η Μπλαχούρα έστειλε μήνυμα… πολέμου στην αντίπαλο της: «Μέσα στο ρινγκ, ότι συμβαίνει είναι ένας μικρός πόλεμος. Στον πόλεμο κάποιος χάνει και κάποιος κερδίζει. Το Σάββατο λοιπόν, ο σεβασμός για την αντίπαλο θα τελειώσει, μόλις ανέβουμε στο ρινγκ. Ελπίζω να είναι έτοιμη να χάσει, γιατί θέλω πολύ την νίκη». 

photo Tagyourself