25/04/2024

Αναστασία Θεοδωρίδου: H εταιρία Olympus Sport εξελίσσεται συνεχώς στον χώρο των πολεμικών τεχνών

Μία από τις κορυφαίες εταιρίες εξοπλισμού στον χώρο των πολεμικών τεχνών, είναι αναμφισβήτητα η εταιρία Olympus Sport που δραστηριοποιείται από το  1988 μέχρι σήμερα, με αξιοπιστία και ποιότητα. 


Επικεφαλής αυτής της προσπάθειας φυσικά ο ιδρυτής, Γιώργος Θεοδωρίδης αλλά και στο πλευρό του, η διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Αναστασία Θεοδωρίδου, με την οποία είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να μάθουμε, τους στόχους στον χώρο, πως ξεκίνησε η προσπάθεια αλλά και την σφραγίδα της Olympus που φέρουν κορυφαίοι αθλητές του χώρου, όπως ο Τάσος Μπερδέσης, ο Γιώργος Τζάνος και άλλοι, που έχουν φορέσει κατά καιρούς τον εξοπλισμό.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Η Olympus είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες μαχητικού εξοπλισμού στην Ελλάδα. Πόσα χρόνια μετράτε στον χώρο αυτό και τι σας ώθησε να ασχοληθείτε;

 Η Olympus Sport δραστηριοποιείται στον χώρο των μαχητικών τεχνών από το 1988 έως και σήμερα. Το ξεκίνημα έγινε από τον ιδρυτή  της εταιρίας Κύριο Θεοδωρίδη Γεώργιο και στην συνέχεια  τα ηνία της επιχείρησης τα έχουμε αναλάβει εγώ με τον αδερφό μου Κωνσταντίνο Θεοδωρίδη.

Στην Ελλάδα της κρίσης πόσο δύσκολο είναι να επενδύει κανείς στον χώρο των μαχητικών αθλημάτων όπως κάνετε εσείς και αν πιστεύετε πως υπάρχει εξέλιξη;

Παρ’ όλη τη κρίσιμη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα αυτή τη στιγμή, ο κόσμος εξακολουθεί να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες. Είναι αλήθεια πως οι εποχές δεν ενδείκνυνται για τέτοιου είδους επενδύσεις όμως αν υπάρχει μεράκι και ζήλος γι’ αυτό που κάνεις τότε όλα τα προβλήματα μπορούν υπερκεραστούν.

Συνεχώς εξελισσόμαστε με νέα προϊόντα , νέες συνεργασίες, με νέους προμηθευτές, αναπτύσσοντας νεές ιδέες και καινοτομίες λαμβάνοντας πάντα υπ’ οψιν τη γνώμη των πελατών μας.

Πείτε μας μερικούς από τους κορυφαίους αθλητές που έχει ντύσει κατά καιρούς η εταιρία Olympus;

Θα μπορούσα να πω ότι έχουν περάσει οι περισσότεροι κορυφαίοι αθλητές των πολεμικών τεχνών. Όπως Ο Πάρις Βασιλικός , Αρναούτης Μike, Μπερδέσης Τάσος , Μυστακίδου Ελλη , Παπαδόπουλος Κωστας , Καπώνης Παυλος , Τζάνος Γιωργος , Δημητρακόπουλος Ερμής, Παπαδόπουλος Στέλιος , Γκουβούσης Κώστας , Μπιτάκος Σταμάτης, Γιδάκος Νίκος, Πανετσίδου Βίκη, Ραχούτης Δημήτρης και άλλοι πολλοι κορυφαίοι του χώρου.

Γιατί κάποιος να προτιμήσει τον εξοπλισμό Olympus;

Πρώτα απ΄όλα για την υψηλή ποιότητα, για τον μοντέρνο σχεδιασμό και για τις προσιτές τιμές μας! Επίσης μπορεί κάποιος να αναζητήσει τα προϊόντα μας στην ιστοσελίδα μας www.olympusport.gr  η οποία εδώ κ χρόνια αποτελεί σταθμό για τους φίλους  των μαχητικών τεχνών.