25/04/2024

Αναστασία Ζέππη: Respect σε Πόντικα- Ναζαρενκο!

Τους προπονητές της αποθέωσε η Αναστασία Ζεππη, μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση κόντρα στην Βίκυ Μπούφα, στο τουρνουά Πόντικα- Ναζαρένκο, καθώς θεωρεί πως ότι κάνει έως τώρα, το οφείλει στους συγκεκριμένους δύο ανθρώπους.

«Αυτά που έχω να πω για τους προπονητές μου Ναζαρενκο κ Ποντικα είναι τα καλύτερα…!! Ότι κ να πω είναι πολύ λίγο μπροστά σ’ αυτά που μου έχουν προσφέρει μέχρι σήμερα!!… Ότι είμαι τώρα κ ότι θα γίνω αύριο θα είναι δικό τους «έργο»!!! RESPECT»!!!!!

Στη συνέχεια η νεαρή αθλήτρια μίλησε για τον επόμενο στόχος της:

«Ο επόμενος μου στόχος είναι να ανεβάσω το επίπεδο μου όσο ποιο ψηλά μπορώ και να αποκτήσω μια αντάξια θέση στην Ελλάδα. Για το πότε θα με ξανά δείτε στο ρινγκ αυτό εξαρτάται από τις διοργανώσεις που θα επιλέξουν οι  προπονητές μου Ναζαρενκο κ Ποντικα και φυσικά από τους διοργανωτές που θα με επιλέξουν να αγωνιστώ».

Τέλος η Ζέππη αναφέρθηκε στις αθλήτριες που θαυμάζει από Ελλάδα:

«Υπάρχουν πολλές αξιόλογες αθλήτριες στο χώρο μας…. Θαυμάζω πάρα πολύ την δασκάλα Αρετή Μαστροδουκα, που έχω και τη μεγάλη τιμή να κάνω προπόνηση μαζί της!!!! Μ’ αρέσει κ η Χριστίνα Λιναρδατου, την είχα δει στο πρωτάθλημα πυγμαχίας που είχε γίνει στη Πάτρα κ μου άρεσε πολύ».