19/04/2024

Ανακοινώθηκε ο αντίπαλος του Μπούκη στην Κίνα

Πριν από λίγο ο Στέλιος Πολίτης ανακοίνωσε τον αντίπαλο του Γιάννη Μπούκη για τις 6 Οκτωβρίου στην διοργάνωση WLF της Κίνας, σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι εκτός συνόρων, για τον Έλληνα kickboxer. Αναλυτικά:


«Ένας πολύ μεγάλος αγώνας στην Κίνα που κλείσαμε 6 Οκτωβρίου για τον Γιάννη Μπούκη, στο τεράστιο promotion του WLF είναι ο πρώτος που ανακοινώνουμε σήμερα.
Ο Γιάννης έχει φτιάξει ένα εκρηκτικό όνομα στην Κίνα, με διαφορετικά promotion να επιδιώκουν να αγωνιστεί για τρίτη φορά σε διάστημα 1,5 μήνα, κάτι που αποτελεί τιμή και ευθύνη για μας.

Πρόκειται για ένα superfight 3×3 στα 70 κιλά με όρους Κ-1 απέναντι στον πολύ δυνατό Κινέζο Πρωταθλητή Ζhong Weipeng με πολύ μεγάλη εμπειρία και αγώνες σε όλα τα μεγάλα promotion. Είναι ένα από τα δυνατά ονόματα του Κινέζικου επαγγελματικού kickboxing ο οποίος αγωνίζεται στην έδρα του.

Η πολύ μεγάλη αυτή διοργάνωση του WLF που αποτελεί την κορυφαία επαγγελματική τηλεοπτική μπράντα στην τεράστια αγορά της Κίνας πραγματοποιείται στην πόλη Ζενγκζού και θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με εξαιρετική κάρτα αγώνων.

Όπως έχουμε προϊδεάσει από το τελευταίο Gods of War η άριστη συνεργασία μας με τον κολοσσό του WLF, βάζει τους Έλληνες αθλητές και προπονητές που συνεργάζονται μαζί μας σε Fight Show που αποτελούν αδιαμφισβήτητα από τα καλύτερα και μεγαλύτερα στον κόσμο».

Photo:Taffpictures