25/04/2024

Ανακοινώθηκε ο αγώνας του Μπούκη στο Gods of War

Στην κορυφή της κάρτας του Gods of War θα είναι ξανά ο Γιάννης Μπούκης στις 28 Οκτωβρίου στο Μαρούσι, ενώ το όνομα του αντιπάλου αναμένεται να κάνει αίσθηση σύμφωνα με την ανακοίνωση. Αναλυτικά:


«Ένας σπουδαίος αγώνας που θα γίνει στο Μαρούσι στις 28 Οκτωβρίου είναι αυτός που ανακοινώνουμε σήμερα ως Main Event της επαγγελματικής βραδιάς των καλύτερων Τελικών της WKU σε συνεργασία με το Gods of War.

Ο πλέον αναγνωρίσιμος Έλληνας Κickboxer στο εξωτερικό και κορυφαίος αθλητής των 70 κιλών στην Ευρώπη ο Giannis Boukis έρχεται να αγωνιστεί μπροστά στο Ελληνικό κοινό εκπροσωπώντας τη χώρα μας σε αγώνα πέντε γύρων των τριών λεπτών στα 70 κιλά με όρους Κ-1.

Ο σκληρός του αντίπαλος θα κάνει αίσθηση σε μια αναμέτρηση που αναμένεται ιδιαίτερα δυνατή. Ο Γιάννης καλπάζει μετά τον αγώνα του πριν λίγες μόνο μέρες στην Κίνα και τον Παγκόσμιο Τίτλο του WLF όπου και εκεί να θυμίσω ως main event αγωνίστηκε εντυπωσιακά απέναντι τον Κινέζο σταρ Dong Wenfei.

Έρχεται λοιπόν ασταμάτητος όπως και εμείς που θα είμαστε όλοι μια γροθιά ως πρεσβευτές της χώρας μας απέναντι στην παγκόσμια ελίτ των μαχητικών από όλο τον κόσμο. Τη μέρα της Εθνικής μας Γιορτής της 28 Οκτωβρίου η Καρδιά των Ελλήνων θα χτυπάει στο Αθλητικό κέντρο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι».